Aynen ablacımŞehir kalmadı Adıyaman yok malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ablacımŞehir kalmadı Adıyaman yok malesef
Canım 10 şehir olunca yetişemiyorlarAllah'ım çok feciçok şükür sağsiniz çok şükür
Çok geç kalınmış çokama işte oradaki sartlarida bilmiyoruz keşke anında heryere yetisebilselerdi ya Allah'ım mekanlarini cennet eylesin yakınlarına sabırlar versin başınız sağolsun abla
Bende ağlıyorum kızıyorlarAz önce içim çıkana kadar ağladım. dayanamıyorum daha fazla
Eşim de bana kızıyor. Karnındakini düşün, kucağındakini düşün diyor ama mümkün değil bunca acı varken. Çok Zor yarabbim…Bende ağlıyorum kızıyorlar
Eşin haklı canım :)Eşim de bana kızıyor. Karnındakini düşün, kucağındakini düşün diyor ama mümkün değil bunca acı varken. Çok Zor yarabbim…
Evet abla malesef tek bir yerde değil kiCanım 10 şehir olunca yetişemiyorlar
Canım benim dinecek Allah ın izni,bu günlerde geçecek.Bende ağlıyorum kızıyorlar
Allah razı olsun canım Bende seni seviyorumCanım benim dinecek Allah ın izni,bu günlerde geçecek.
Rabbim selamet versin .Seni çok seviyorum
Hasar tespiti yapılmış mı sizin eve Nevoş?Bizim binanın videoları var ama tam ne bilmiyoruz. Ama bizim çevredeki yüzlerce binlerce ev bu durumda
Eki Görüntüle 3205246 Eki Görüntüle 3205247 Eki Görüntüle 3205248 Eki Görüntüle 3205249 Eki Görüntüle 3205250 Eki Görüntüle 3205251
Az önce içim çıkana kadar ağladım. dayanamıyorum daha fazla
aglayin biraz rahatlayin sıkmayın kendiniziBende ağlıyorum kızıyorlar
Canım nevosum yanındayızAllah razı olsun canım Bende seni seviyorum
Bizim semte başlamışlar. Büyük çoğunluğu ağır hasarlıHasar tespiti yapılmış mı sizin eve Nevoş?
Allah razı olsun canım benimCanım nevosum yanındayız
Bir gülüyorum birden aklıma bir şey gelip ağlıyorum. Mesela mutfak yine bende. Dolaptan salça çıkarıyorum. Aaaa benimde vardı. Bak şimdi olsa koyardık gibi olup ağlıyorum. Bunlar basit şeyler tabi..aglayin biraz rahatlayin sıkmayın kendinizi
Abla biz bile oyleyiz haklisin boyle olmaktsBir gülüyorum birden aklıma bir şey gelip ağlıyorum. Mesela mutfak yine bende. Dolaptan salça çıkarıyorum. Aaaa benimde vardı. Bak şimdi olsa koyardık gibi olup ağlıyorum. Bunlar basit şeyler tabi..
Şimdi eşimi bırakıp gidersem o daha çok koyacak
Annenler de gitse yine ağlayacaksın Nevoş. En azından biraz uzaklaşmak oralardan daha iyi gelecek. Eşin gelir yine arada. Veya siz gelirsiniz. Yeter ki can sağlığı olsun.Bir gülüyorum birden aklıma bir şey gelip ağlıyorum. Mesela mutfak yine bende. Dolaptan salça çıkarıyorum. Aaaa benimde vardı. Bak şimdi olsa koyardık gibi olup ağlıyorum. Bunlar basit şeyler tabi..
Şimdi eşimi bırakıp gidersem o daha çok koyacak
Bizim binaya az hasarlı demişler. Bizi geçtim, içine bir elin gireceği kalınlıkta çatlak olan eve de az hasarlı demişler. Sanırım taşıyıcı sisteminde (kolon-kirişlerde) sıkıntı olmadığı için az hasarlı diyorlarmış. Sizin binaya da çıkma umudu var gerçekten. En azından eşyalarınızı alabilirsiniz.Bizim semte başlamışlar. Büyük çoğunluğu ağır hasarlı
Ben üst taraftayım. Kuzenimin kızının sitede üç bina var ikisi hasarlı kuzenimin bina az hasarlı çıktıAltta dükkan olan binalar %90 çok azarlı çıktı. Annemin site öndekinin altında dükkan var. Çok hasarlı çıkmış. Annemin belki orta olabilirmiş.
Benimde altta dükkan ya da garaj yok. Az hasarlı çıkma umudu var
o fotograflardaki eve girmeye cesaret edebilir mi insan margaret ben hic boyle biseyler karsilasmadigim icin girilemez gibi geldiBizim binaya az hasarlı demişler. Bizi geçtim, içine bir elin gireceği kalınlıkta çatlak olan eve de az hasarlı demişler. Sanırım taşıyıcı sisteminde (kolon-kirişlerde) sıkıntı olmadığı için az hasarlı diyorlarmış. Sizin binaya da çıkma umudu var gerçekten. En azından eşyalarınızı alabilirsiniz.