Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Allah'ım çok feci☹️çok şükür sağsiniz çok şükür🥺🤲

Çok geç kalınmış çok🥺ama işte oradaki sartlarida bilmiyoruz keşke anında heryere yetisebilselerdi ya☹️ Allah'ım mekanlarini cennet eylesin 🤲yakınlarına sabırlar versin başınız sağolsun abla ☹️
Canım 10 şehir olunca yetişemiyorlar🥺

Bal0ncuk Bal0ncuk canım benim bir kere bana sitem ettin ya hep önce ben seni etiketliyorum diye senden haber gelene kadar aklımdan çıkmadı o hiç.Seni çok seviyorum duamdasın hep.

HAbibte HAbibte canım deli kızım sen de öyle Seni çok seviyorum. Rabbim hepinize sabırlar versin biz de burada gece nöbetlerindeyiz inanın duadayız sizin için .

Bu günlerde geçecek Allah ın izni ile 🤲

Son düzenleme:
Hasar tespiti yapılmış mı sizin eve Nevoş?
Bizim semte başlamışlar. Büyük çoğunluğu ağır hasarlı🥺
Ben üst taraftayım. Kuzenimin kızının sitede üç bina var ikisi hasarlı kuzenimin bina az hasarlı çıktı🤲Altta dükkan olan binalar %90 çok azarlı çıktı. Annemin site öndekinin altında dükkan var. Çok hasarlı çıkmış. Annemin belki orta olabilirmiş.
Benimde altta dükkan ya da garaj yok. Az hasarlı çıkma umudu var🥺

aglayin biraz rahatlayin sıkmayın kendinizi 😥
Bir gülüyorum birden aklıma bir şey gelip ağlıyorum. Mesela mutfak yine bende. Dolaptan salça çıkarıyorum. Aaaa benimde vardı. Bak şimdi olsa koyardık gibi olup ağlıyorum. Bunlar basit şeyler tabi..
Şimdi eşimi bırakıp gidersem o daha çok koyacak🥺

Bir gülüyorum birden aklıma bir şey gelip ağlıyorum. Mesela mutfak yine bende. Dolaptan salça çıkarıyorum. Aaaa benimde vardı. Bak şimdi olsa koyardık gibi olup ağlıyorum. Bunlar basit şeyler tabi..
Abla biz bile oyleyiz haklisin boyle olmakts

elime neyi atarsam keske evde cok olsaydi da gonderseydim diyoruum

Rsbbim gonlunuze ferahlik versin ❤️

Annenler de gitse yine ağlayacaksın Nevoş. En azından biraz uzaklaşmak oralardan daha iyi gelecek. Eşin gelir yine arada. Veya siz gelirsiniz. Yeter ki can sağlığı olsun.

Bizim semte başlamışlar. Büyük çoğunluğu ağır hasarlı🥺
Ben üst taraftayım. Kuzenimin kızının sitede üç bina var ikisi hasarlı kuzenimin bina az hasarlı çıktı🤲Altta dükkan olan binalar %90 çok azarlı çıktı. Annemin site öndekinin altında dükkan var. Çok hasarlı çıkmış. Annemin belki orta olabilirmiş.
Benimde altta dükkan ya da garaj yok. Az hasarlı çıkma umudu var🥺
Bizim binaya az hasarlı demişler. Bizi geçtim, içine bir elin gireceği kalınlıkta çatlak olan eve de az hasarlı demişler. Sanırım taşıyıcı sisteminde (kolon-kirişlerde) sıkıntı olmadığı için az hasarlı diyorlarmış. Sizin binaya da çıkma umudu var gerçekten. En azından eşyalarınızı alabilirsiniz. 🤲🏼

Bizim binaya az hasarlı demişler. Bizi geçtim, içine bir elin gireceği kalınlıkta çatlak olan eve de az hasarlı demişler. Sanırım taşıyıcı sisteminde (kolon-kirişlerde) sıkıntı olmadığı için az hasarlı diyorlarmış. Sizin binaya da çıkma umudu var gerçekten. En azından eşyalarınızı alabilirsiniz. 🤲🏼
o fotograflardaki eve girmeye cesaret edebilir mi insan margaret :KK43: ben hic boyle biseyler karsilasmadigim icin girilemez gibi geldi

yada girmeye musaade ederler mi

gerci verilen belgeye gore oturulabiliyor degil mi 🤦‍♀️

X