İnşallah canımAnnenler de gitse yine ağlayacaksın Nevoş. En azından biraz uzaklaşmak oralardan daha iyi gelecek. Eşin gelir yine arada. Veya siz gelirsiniz. Yeter ki can sağlığı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAnnenler de gitse yine ağlayacaksın Nevoş. En azından biraz uzaklaşmak oralardan daha iyi gelecek. Eşin gelir yine arada. Veya siz gelirsiniz. Yeter ki can sağlığı olsun.
İşte alıp nereye koyacağız. Ancak işime yaratanların alırız. Kıyafet, kitap falan,Bizim binaya az hasarlı demişler. Bizi geçtim, içine bir elin gireceği kalınlıkta çatlak olan eve de az hasarlı demişler. Sanırım taşıyıcı sisteminde (kolon-kirişlerde) sıkıntı olmadığı için az hasarlı diyorlarmış. Sizin binaya da çıkma umudu var gerçekten. En azından eşyalarınızı alabilirsiniz.
Gün doğmadan neler doğar Nevoşum.Belki daha büyük yardımlar olur. Deprem sigortası olsaydı iyi olurdu evinizde.İşte alıp nereye koyacağız. Ancak işime yaratanların alırız. Kıyafet, kitap falan,
Binaya giriş izni olursa kontrollü bir şekilde eşyaları almanıza izin verirler. Başka ev, başka şehir vs. ne bileyim, taşırsınız bir yere inşallah.İşte alıp nereye koyacağız. Ancak işime yaratanların alırız. Kıyafet, kitap falan,
Sen nerede idin Margaret ,artık kafam bulandı unuttum valla iyi misiniz siz nerede kalıyorsunuzBinaya giriş izni olursa kontrollü bir şekilde eşyaları almanıza izin verirler. Başka ev, başka şehir vs. ne bileyim, taşırsınız bir yere inşallah.
Gaziantep merkezdeyiz. Çok şükür iyiyiz. Eşimin köyündeyiz günlerdir. İdare ediyoruz.Sen nerede idin Margaret ,artık kafam bulandı unuttum valla iyi misiniz siz nerede kalıyorsunuz
Sigortası varmış şükürGün doğmadan neler doğar Nevoşum.Belki daha büyük yardımlar olur. Deprem sigortası olsaydı iyi olurdu evinizde.
Allah kolaylık versin canım benim .Gaziantep merkezdeyiz. Çok şükür iyiyiz. Eşimin köyündeyiz günlerdir. İdare ediyoruz.
Nevroşumm taşınıyormusunuzKabul etti canım
Deprem sigortamız var canımGün doğmadan neler doğar Nevoşum.Belki daha büyük yardımlar olur. Deprem sigortası olsaydı iyi olurdu evinizde.
Belki az hasarlı çıkarBinaya giriş izni olursa kontrollü bir şekilde eşyaları almanıza izin verirler. Başka ev, başka şehir vs. ne bileyim, taşırsınız bir yere inşallah.
Kardeşim gitti. Ev ayarlayacak. Ayarlayınca geçici bir süreliğine bizde ev tutacağız. Ama hiçbir şeyimiz yok gibiNevroşumm taşınıyormusunuz
Çokta takip edemiyorum kızçe mızmız
Boğazımda bı yumruk oldu su sözlerin canım ablam geçecek hepsi gececek inşallah yanındayız dualarımız sizinle sağ olunda eşin gelir yine ablacım çocukların var yeni bir düzen baştan olacak ama olacak ,daha güçlü daha iyi olcak herşeycanımın icisin senBir gülüyorum birden aklıma bir şey gelip ağlıyorum. Mesela mutfak yine bende. Dolaptan salça çıkarıyorum. Aaaa benimde vardı. Bak şimdi olsa koyardık gibi olup ağlıyorum. Bunlar basit şeyler tabi..
Şimdi eşimi bırakıp gidersem o daha çok koyacak
Allah razı olsun canım benim inşallahBoğazımda bı yumruk oldu su sözlerin canım ablam geçecek hepsi gececek inşallah yanındayız dualarımız sizinle sağ olunda eşin gelir yine ablacım çocukların var yeni bir düzen baştan olacak ama olacak ,daha güçlü daha iyi olcak herşeycanımın icisin sen
Allah yardım eder aşkom, iyi olun ,en önemlisi o şu anKardeşim gitti. Ev ayarlayacak. Ayarlayınca geçici bir süreliğine bizde ev tutacağız. Ama hiçbir şeyimiz yok gibi
Bakacağız artık.
İnşallah aşkomAllah yardım eder aşkom, iyi olun ,en önemlisi o şu an
Seviyom seni dombiş gadınAllah razı olsun canım benim inşallah
Amin aşkom, canımın iciiiiİnşallah aşkom
Bende seni seviyorum canımSeviyom seni dombiş gadın