Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Bizim binaya az hasarlı demişler. Bizi geçtim, içine bir elin gireceği kalınlıkta çatlak olan eve de az hasarlı demişler. Sanırım taşıyıcı sisteminde (kolon-kirişlerde) sıkıntı olmadığı için az hasarlı diyorlarmış. Sizin binaya da çıkma umudu var gerçekten. En azından eşyalarınızı alabilirsiniz. 🤲🏼
İşte alıp nereye koyacağız. Ancak işime yaratanların alırız. Kıyafet, kitap falan,🥺

İşte alıp nereye koyacağız. Ancak işime yaratanların alırız. Kıyafet, kitap falan,🥺
Binaya giriş izni olursa kontrollü bir şekilde eşyaları almanıza izin verirler. Başka ev, başka şehir vs. ne bileyim, taşırsınız bir yere inşallah. 😞

Bir gülüyorum birden aklıma bir şey gelip ağlıyorum. Mesela mutfak yine bende. Dolaptan salça çıkarıyorum. Aaaa benimde vardı. Bak şimdi olsa koyardık gibi olup ağlıyorum. Bunlar basit şeyler tabi..
Şimdi eşimi bırakıp gidersem o daha çok koyacak🥺
Boğazımda bı yumruk oldu su sözlerin 🥺canım ablam geçecek hepsi gececek inşallah yanındayız dualarımız sizinle 🤲😘sağ olunda eşin gelir yine ablacım çocukların var yeni bir düzen baştan olacak ama olacak ,daha güçlü daha iyi olcak herşey🤲canımın icisin sen🥺❤️

Boğazımda bı yumruk oldu su sözlerin 🥺canım ablam geçecek hepsi gececek inşallah yanındayız dualarımız sizinle 🤲😘sağ olunda eşin gelir yine ablacım çocukların var yeni bir düzen baştan olacak ama olacak ,daha güçlü daha iyi olcak herşey🤲canımın icisin sen🥺❤️
Allah razı olsun canım benim inşallah 🤗🤲

X