Allahım sen yakınlarına sabır verKuzenimin evi ikincide yıkıldı.
İlkinde içindeki komşu ile konuşmuşlar. Sonra ilaç almaya girmişler.
Ev yıkılmış ve enkaza kimse üç gün bakmadı. Dün enkazdan ölüleri çıkarıldı.
Evet canım bunu öğrendik. Hatta doğrumu bilmiyorum az önce biri attı kira yardımı bile olabilirmiş.Bir deNevreste şu an acayip bir bilgi kirliliği var. ben burada da paylaştım tahliye olacaklarla ilgili bize bir yazı geldi ama resmîliği doğrulanmadığı için sildim. Gittiğiniz yerde mutlaka ama mutlaka ya afad’a ya emniyete kayıt yaptırın. Biz bugün gelen herkesi emniyete yönlendirdik Bize gelen emir doğrultusunda. Depremzede olarak kayıt yaptırmanız çok önemli.
Allah razı olsun canım benimAblacım bak bizim buraya da gelen çok var. Sabahtan beri kaç kişi geldi bizim büroya saymadım. Dediğim gibi başımın üstünde yeriniz var ama bi arkadaşım da Kapadokyaya gitti depremden sonra. Sanırım en yakın ve deprem riski bir tık daha az olan yer orası sizler için. İnsan tabii ki memleketinden ayrılmak istemez belki yani bu kadar uzağa gelmek istemez ama benim kapım her zaman açık. Bir telefonuna bakar.
AminAllahım sen yakınlarına sabır ver
Çok zor acılar. Rabbim tekrar kimseye yaşatmasın. Sakın girmeyin eve nevoş
Evde yapacaklar nevos inş bir yıl içindeEvet canım bunu öğrendik. Hatta doğrumu bilmiyorum az önce biri attı kira yardımı bile olabilirmiş.
Bütün yıkılmayan evler bu durumdaAyyyyy korkunçmucize bu binalardan çıkmak.rabbimikinci bir şans verdi vok şükür insanlara
Sadece ev olsa hiçbir yer kalmadı şehir bittiEvde yapacaklar nevos inş bir yıl içinde
Evet taşınma İle birlikte 15 bin lira yardım verecekler c.başkanı açıkladı.Evet canım bunu öğrendik. Hatta doğrumu bilmiyorum az önce biri attı kira yardımı bile olabilirmiş.
Cümlemizden. Gittiğin yerlerden adres gönder, ne ihtiyacın olursa gönderşriz biliyorsunAllah razı olsun canım benim
Allah korusun nevosumBütün yıkılmayan evler bu durumdaEşime dedim sakın bakılmadan girme hakkımı helal etmem
Yine de sağlam yapılmış demekki, bu kadar katlı olup yıkılmamış çok şükür.Bizim binanın videoları var ama tam ne bilmiyoruz. Ama bizim çevredeki yüzlerce binlerce ev bu durumda
Eki Görüntüle 3205246 Eki Görüntüle 3205247 Eki Görüntüle 3205248 Eki Görüntüle 3205249 Eki Görüntüle 3205250 Eki Görüntüle 3205251
Evet nevos aysoma katılıyorum, hiç çekinme aslaaEvet taşınma İle birlikte 15 bin lira yardım verecekler c.başkanı açıkladı.
Cümlemizden. Gittiğin yerlerden adres gönder, ne ihtiyacın olursa gönderşriz biliyorsun
Hiçbir şeyimiz yok canım böylece gideceğizEvet taşınma İle birlikte 15 bin lira yardım verecekler c.başkanı açıkladı.
Cümlemizden. Gittiğin yerlerden adres gönder, ne ihtiyacın olursa gönderşriz biliyorsun
Kardeşim araştırıyor canımYine de sağlam yapılmış demekki, bu kadar katlı olup yıkılmamış çok şükür.
Ama artık yıkılması gerekiyor.
Rabbim yardımcınız olsun, zor bir süreç.
Şimdi açıklamayı izledim, başka şehirlerde yaşayacaklara kira yardımı yapılacaktır dedi cumhurbaşkanı.
Onu bir öğrenmek lazım.
Allah razı olsun canım
MahmutNevreste canım,engelli bir kardeşimiz vardı kursta ,adını hatırlayamadım,ondan haber var mı,iyi mi ?
Mahmut iyi canım yakınlarının yanında kalıyor. İçiniz dayanıyorsa bakın ilk gün ne durumdaymış atayımNevreste canım,engelli bir kardeşimiz vardı kursta ,adını hatırlayamadım,ondan haber var mı,iyi mi ?
Kurban olurum onu yaradanaMahmut
Kiyamam kuzum ,çok şükür canı sağMahmut iyi canım yakınlarının yanında kalıyor. İçiniz dayanıyorsa bakın ilk gün ne durumdaymış atayım
Eki Görüntüle 3205286
Çok şükürKiyamam kuzum ,çok şükür canı sağ