Kıyamam yaa Allah yardımcısı olsunMahmut iyi canım yakınlarının yanında kalıyor. İçiniz dayanıyorsa bakın ilk gün ne durumdaymış atayım
Eki Görüntüle 3205286
Amin canımKıyamam yaa Allah yardımcısı olsun
Allahım yardımcısı olsun. Çok şükür canı sağMahmut iyi canım yakınlarının yanında kalıyor. İçiniz dayanıyorsa bakın ilk gün ne durumdaymış atayım
Eki Görüntüle 3205286
Çok şükürAllahım yardımcısı olsun. Çok şükür canı sağ
sizin hatay mıydı?Hepimize geçmiş olsun bizde sallandık bu sabah
Adıyamansizin hatay mıydı?
çok haklı. direk oralara doluşurlar. Allah fırsat vermesinNevreste abla eşimin dayısı da gelmek istemiyor. Bi tane traktörüm kaldı bi yağlı tele bakar götürmeleri diyor.Amcalar hep geldi genç birini bıraktılar geride.Aşımız kayısıyla pişiyor diyorlar buraları bıraksak teröristi,iti,köpeği bu taraflara kayar diyorlar.
Görümcem avcumun içi gibi bildiğim Malatya’yı tanıyamıyorum artık diyor.Eşim aileyi toparladı yolda.
Bu süreç hepimizi sınayacak elbet bizde dersler çıkaracağız ilerleyen vakitlerde.Rabbim bana da sevap nasip etti diyorum Allah’ın izniyle.
Amin canım. evet enkazlar daha da doluyorBu sabah yine korkuyla uyandık. İlk defa 2 gibi yattık. 5 te benim çığlığım ile herkes uyandıSaat 8 de yine salladı bu sefer kuzenim çığlık çığlığa
Rabbim bu korku bitsin artık
Sallandıkça enkazlarda tekrar doluyor
annenler antepde miydi canım? ben yanlış mı hatırlıyorum kusura bakma. sanki eşin malatyalı ama sen gaziantepliydin? öyle kalmış aklımda.Erkek kardeşim gitti zaten onlar daha gelmeyiz diyorlar. Annemlere gider. Ama biz zor gibi eşim gerek yok diyor.
Rabbim kimseye çaresizlik hissini yaşatmasınAhhh canım bizim kayınvalidemin var ama bizim yok. Ben zaten yıllarca dışarıda kaldım. Çocuklarımı düşünmem lazım. Umarım eşim ikna olur.
Olursa Nevşehir veya İzmir Bergama ya çocukları alıp ailem ile gideceğim. En azından bir süre
Tüm arkadaşlarımla cedalaşır gibi konuşuyoruz. Çünkü kimse kalmadı. Yaşanacak hiç imkan kalmadı
Yok canım ailem Malatya 'da eşimin işi dolayısı ile Antep' te kaldık.Amin canım. evet enkazlar daha da doluyor
annenler antepde miydi canım? ben yanlış mı hatırlıyorum kusura bakma. sanki eşin malatyalı ama sen gaziantepliydin? öyle kalmış aklımda.
AminRabbim kimseye çaresizlik hissini yaşatmasın
Rabbim fırsat vermesin inşallaharkadaşlar youtube da murat akan diye bir gazeteci var. onun videolarını mutlaka izleyin. takibe alın.
Adıyamansizin hatay mıydı?
Adıyaman sağol anneanneÇok geçmişler olsun nerdesin sen şimdi malatyadamısın.
Belli olmaz nevoş çocukların okul durumunu öne sürüp olmutyormu hiç,kılar zaten bu sene öss sınavına girecekelr bide.
Navlenin selamı var geçmiş olsun diyorBizim binanın videoları var ama tam ne bilmiyoruz. Ama bizim çevredeki yüzlerce binlerce ev bu durumda
Eki Görüntüle 3205246 Eki Görüntüle 3205247 Eki Görüntüle 3205248 Eki Görüntüle 3205249 Eki Görüntüle 3205250 Eki Görüntüle 3205251
Allah razı olsun ablacımNavlenin selamı var geçmiş olsun diyorhepimize
Şehir kalmadı Adıyaman yok malesefSadece ev olsa hiçbir yer kalmadı şehir bitti
Allah'ım çok feciBizim binanın videoları var ama tam ne bilmiyoruz. Ama bizim çevredeki yüzlerce binlerce ev bu durumda
Eki Görüntüle 3205246 Eki Görüntüle 3205247 Eki Görüntüle 3205248 Eki Görüntüle 3205249 Eki Görüntüle 3205250 Eki Görüntüle 3205251
Çok geç kalınmış çokKuzenimin evi ikincide yıkıldı.
İlkinde içindeki komşu ile konuşmuşlar. Sonra ilaç almaya girmişler.
Ev yıkılmış ve enkaza kimse üç gün bakmadı. Dün enkazdan ölüleri çıkarıldı.