Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar, bilmiyorum, hiç yaşamadım Allah da yaşatmasın ama böyle büyük bir depremden sağ çıksam yatar kalkar şükrederdim ailem de ben de sağız diye.

depremzede bir kızcağız konu açmış başıma bunlar gelmeseydi de keşke ölseydim filan demiş, kalabalık kalıyorlarmış, horlayanlar varmış uyuyamamış, deodorant, krem filan yokmuş kullanamıyormuş. arabası göçük altında kalmış. ben de ilk mesajımda gçmiş olsun filan yazdım sonra ailesini sordum o da yazdı bi şeyler, en son ben dedim ki ben sizin yerinizde olsam krem düşünmez şükrederdim halime diye. duyar kasmayın, depremi yaşarsanız beni hatırlayın gibilerinden linçlemiş beni ve bir sürü kişi beğenmedim atmış mesajıma. krem deodorant temel ihtiyaç gibilerinden bi şeyler yazmış. çok garip geldi bana bu tutumlar. Nevreste şu an el kremi veya deodorant kullanmak ister miydin? kesinlikle dalga geçmiyorum, acaba ben mi eksik düşünüyorum diye sormak istedim.

uzatmadım konuyu, yardımlardan sütannelikten bahsedip yargılama bilmeden deyip iyi dileklerde bulundum. öyle kaldı. arada beğenmedim bildirimleri geliyor, bilemedim.

Şu An yaşadığınız durumu, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlamam mümkün değil ne yazık ki ama ben böyle bir durumda deodorant, krem aramaz, ailem ve ben hayatta kaldığımız için şükrederdim.

olay bu. eksik yazmayayım da günahına girmeyeyim kızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…