Burasının toparlanması yıllar sürerÇok haklısın canimin içi, yeni düzen kurulana kadar aylar geçecek çünkü taş taş üstünde kalmadısehir yok
Birde o varKızların da üniversite okuyabilecekleri bir şehir olsa gider diye düşünüyorum
Tam fay hattı geçiyor canom, yeni yapılaşmada sadece makyaj yapılmışBide çok sık büyük depremlere maruz kaldılar Malatya da
Yüzyılın depremini yaşadıkBide çok sık büyük depremlere maruz kaldılar Malatya da
Çürük raporu varmış bir binada ama ev sahibi o şekilde satış yapıyormuş düşünTam fay hattı geçiyor canom, yeni yapılaşmada sadece makyaj yapılmış
Malesef öyleYüzyılın depremini yaşadık
Şükür bu günümüze Canom, ağrım azaldı.
Bencede öyle de hadi çok söylemeyeyim dedim, bir yerden sonra cocuklar var onları düşünmek zorunda kalacak nevosumBurasının toparlanması yıllar sürer
Ayy nasıl vicdanÇürük raporu varmış bir binada ama ev sahibi o şekilde satış yapıyormuş düşün
Amin dua edin hayırlı bir kapı açsınRabbim bir çıkış kapısı göstersin
Sınava bu şartlarda çalışamazlarBencede öyle de hadi çok söylemeyeyim dedim, bir yerden sonra cocuklar var onları düşünmek zorunda kalacak nevosumüniversite hayatı önemli hem ayrı kalmamış olursunuz inş
Amiiinnn rabbim daha güzel günler göstersin inş tez zamanda nevosumAmin dua edin hayırlı bir kapı açsın
Rabbim yardımcımız olsunMalesef öyleeşimin Urfa'da ki arkadaşları eşlerini aile yanına göndermişler.
Bzim eski ev sahibini arasık. Çatlaklar var dedi
Zaten bu şartlarda kimse girecek psikolojide değil ki nevosumSınava bu şartlarda çalışamazlar
Amin. Dualarımız sizinleAmin dua edin hayırlı bir kapı açsın
KeşkeEşimi ikna edip başka şehire gidebilsem keşkeTemelli gitmek istiyorum
Kızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
Merhaba.
Cok sukur nefes aliyorsunuz. 17 Agustos’da ailece pijamalarimizla disari ciktik. 0’dan tirnaklarimizla kaziyarak hem universiteyi okuduk ben ve kardeslerim, hem calistik, hem kazandik. Kaybedilen seylerin yerine cifter cifter koyduk.
O zaman simdiki gibi guclu bir devlet de yoktu. 2. Gun temiz su ve yiyecek imkani oldu. Simdi bir yandan devletimiz, diger yandan bizler size sonuna kadar yardimci olmak icin haziriz.
Yasadiginiz durum cok agir. Japon bilim adamlari dunyada esinin benzerinin olmadigini soyluyor ki zaten bizler de gerek yetkililer, gerek STK calismalarindan ve cabalarindan goruyoruz.
Dunya kaynaklari tukeniyor diye zaten 2. El akimi basladi. Giydiklerinizi kiz kardeslerinizden hediye olarak gorun.
Unutmayin Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir. Nacizane bir tavsiye vermek isterim. Lutfen aglayin ve icinizdekileri akitin. Sizinle birlikte tasimayin goz yaslarinizi.
Her neye ihtiyaciniz varsa burada bir kiz kardesiniz oldugunu unutmayin. Bir mesajiniza bakar.
Şu mesaj bana bile moral oldu, tıpkı diğer moral mesajları gibi. Çok merak ediyorum beğenmeyen ne okudu da beğenmedi?!
sevgili konu sahibi, çok şükür ki nefes alıyorsun. Memurum demişsin, ailenle birlikte mi oradasın yoksa tek misin? Sana destek olacak hiçkimsen yok mu?
Ailecek şehri terkettik kardeşlerimle dağıldık bugün başka başka yerlere, Suriyeliler gibi olduk ama şu var savaş çıksa ben savaşırdım başkalarında sığıntı olmak istemezdim şimdi öyle bir durum da yok çok şükür ama
herşey lüx kişisel alanım kalmadı, odam vardı, dün öyle zordu ki erkeklerle aynı odada uyudum horlayan vstırnaklarım uzadı makas yok, yüzüme güneş kremi sürerdim normal kremim yok, koltuk altıma sprey sıkardım o yok. Kot pantolonum bile yok öyle mağdurum ki
Şu An yaşadığınız durumu, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlamam mümkün değil ne yazık ki ama ben böyle bir durumda deodorant, krem aramaz, ailem ve ben hayatta kaldığımız için şükrederdim.
Siz umarım yaşamazsınız ama yaşarsanız öyle yaparsınız ozaman beni hatırlarsınız evde otururken bunları yazmak çok kolay
Hala duyar kasıyorsunuz Ya , insanın temel ihtiyaçlarının ne demek olduğunu bir bilseniz umarım yaşamazsınız siz ve mesajınızı beğenenler bitlenme tehlikesi ile karşı karşıyayım
Asla duyar kasmadım ve size şu an içinde bulunduğunuz durumu anlayamacağımı zaten yazdım. İnanın evde oturmaktan utanıyoruz. 11 aylık bir oğlum var ve 2.5 aylık hamileyim. Deprem olduğu günden beri kime nasıl yardım edeceğimi şaşırdım. Maddi yardımları geçtim, en son sütannelik yapacağımı dahi yazdım. Bizler de elimizden geleni yapıyoruz. siz de bunları bilmeden bence yargılamayın.
her neyse, çok çok çok zor bir durumda olduğunuz için bana agresif davranmanızı anlayışla karşılayacağım. Dilerim en yakın zamanda her şey gönlünüzce olur.