Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
vallahi öyle. kaldı ki rahmetli dedeleri Malatyalıydı. tamam adam belki 60 sene önce çıkmış malatyadan, bunlar malatyanın m'sini bilmezler ama insanın yine de biraz içi burulmaz mı ya.
Bunun nereli olmakla ilgisi yok. Biraz vicdan biraz merhamet sahibi insan bunu düşünür bu şekilde davranmaz. Bazı insanlar bazı insani duygulardan yoksun.

Bir köpek bile enkazda sahibinin başında bekliyor. Öyle sadık öyle düşünceli.
Az ibret alsınlar 🤦‍♀️ ne denir ki Allah ıslah etsin

vallahi öyle. kaldı ki rahmetli dedeleri Malatyalıydı. tamam adam belki 60 sene önce çıkmış malatyadan, bunlar malatyanın m'sini bilmezler ama insanın yine de biraz içi burulmaz mı ya.
Empati yok kuzum, ben iyiyim ya gerisi nolursa olsun kafası 🥺 ama her zaman hepimiz aynı durumda olabiliriz. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz. 🥺

Sosyalim dünden beri kafayı yiyorum, deli diyorlar bana gülmek istemediğim, sürekli üzüldüğüm için ya
Bu kadar at gözlüğü takmakta acımasızlık kuzum, oradaki canlar biz olabiliriz. Karşındaki caniyla uğraşırken bosvermek nasıl olabilir? Bunu biz hiçbir zaman anlayamayiz 🥺 olaylara uzak kalmakta bir kaçış yöntemi belki ama üzülüyor diye birini suclamazsin ya🥺

Eşimi ikna edip başka şehire gidebilsem keşke🥺Temelli gitmek istiyorum 🥺
İnsanın içi soğuyor değil mi, benim de içimden gelmiyor o eve girmek. Gideceğim bir süre. Eşin istemez mi ki, durumlar belli ya hani. Keşke gitseniz. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

İnsanın içi soğuyor değil mi, benim de içimden gelmiyor o eve girmek. Gideceğim bir süre. Eşin istemez mi ki, durumlar belli ya hani. Keşke gitseniz. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Bu evlere nasıl girer yaşarız🥺
Benim eve yakın üç ay önce taşındılar yeni bir ev🥺
Resim atamıyorum atsam görseniz. Az önce arkadaşım paylaştı🥺
Umarım ister 🥺

Bu kadar at gözlüğü takmakta acımasızlık kuzum, oradaki canlar biz olabiliriz. Karşındaki caniyla uğraşırken bosvermek nasıl olabilir? Bunu biz hiçbir zaman anlayamayiz 🥺 olaylara uzak kalmakta bir kaçış yöntemi belki ama üzülüyor diye birini suclamazsin ya🥺
Valla bilmiyorum hayat devam ediyor yeter diyorlar

X