Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar, bilmiyorum, hiç yaşamadım Allah da yaşatmasın ama böyle büyük bir depremden sağ çıksam yatar kalkar şükrederdim ailem de ben de sağız diye.

depremzede bir kızcağız konu açmış başıma bunlar gelmeseydi de keşke ölseydim filan demiş, kalabalık kalıyorlarmış, horlayanlar varmış uyuyamamış, deodorant, krem filan yokmuş kullanamıyormuş. arabası göçük altında kalmış. ben de ilk mesajımda gçmiş olsun filan yazdım sonra ailesini sordum o da yazdı bi şeyler, en son ben dedim ki ben sizin yerinizde olsam krem düşünmez şükrederdim halime diye. duyar kasmayın, depremi yaşarsanız beni hatırlayın gibilerinden linçlemiş beni ve bir sürü kişi beğenmedim atmış mesajıma. krem deodorant temel ihtiyaç gibilerinden bi şeyler yazmış. çok garip geldi bana bu tutumlar. Nevreste Nevreste şu an el kremi veya deodorant kullanmak ister miydin? kesinlikle dalga geçmiyorum, acaba ben mi eksik düşünüyorum diye sormak istedim.

uzatmadım konuyu, yardımlardan sütannelikten bahsedip yargılama bilmeden deyip iyi dileklerde bulundum. öyle kaldı. arada beğenmedim bildirimleri geliyor, bilemedim.

Kızlar evim yok, orda burda kalıyorum😢dün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım 😢 Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler 😢 tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?

2. El kıyafetleri giyiyorum 😢 hayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok 😢 ne yapacağım ya

Merhaba.

Cok sukur nefes aliyorsunuz. 17 Agustos’da ailece pijamalarimizla disari ciktik. 0’dan tirnaklarimizla kaziyarak hem universiteyi okuduk ben ve kardeslerim, hem calistik, hem kazandik. Kaybedilen seylerin yerine cifter cifter koyduk.

O zaman simdiki gibi guclu bir devlet de yoktu. 2. Gun temiz su ve yiyecek imkani oldu. Simdi bir yandan devletimiz, diger yandan bizler size sonuna kadar yardimci olmak icin haziriz.

Yasadiginiz durum cok agir. Japon bilim adamlari dunyada esinin benzerinin olmadigini soyluyor ki zaten bizler de gerek yetkililer, gerek STK calismalarindan ve cabalarindan goruyoruz.

Dunya kaynaklari tukeniyor diye zaten 2. El akimi basladi. Giydiklerinizi kiz kardeslerinizden hediye olarak gorun.
Unutmayin Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir. Nacizane bir tavsiye vermek isterim. Lutfen aglayin ve icinizdekileri akitin. Sizinle birlikte tasimayin goz yaslarinizi.

Her neye ihtiyaciniz varsa burada bir kiz kardesiniz oldugunu unutmayin. Bir mesajiniza bakar. 🌸

Şu mesaj bana bile moral oldu, tıpkı diğer moral mesajları gibi. Çok merak ediyorum beğenmeyen ne okudu da beğenmedi?!

sevgili konu sahibi, çok şükür ki nefes alıyorsun. Memurum demişsin, ailenle birlikte mi oradasın yoksa tek misin? Sana destek olacak hiçkimsen yok mu?

Ailecek şehri terkettik kardeşlerimle dağıldık bugün başka başka yerlere, Suriyeliler gibi olduk ama şu var savaş çıksa ben savaşırdım başkalarında sığıntı olmak istemezdim şimdi öyle bir durum da yok çok şükür ama

herşey lüx kişisel alanım kalmadı, odam vardı, dün öyle zordu ki erkeklerle aynı odada uyudum horlayan vs 😢 tırnaklarım uzadı makas yok, yüzüme güneş kremi sürerdim normal kremim yok, koltuk altıma sprey sıkardım o yok. Kot pantolonum bile yok 😢 öyle mağdurum ki

Şu An yaşadığınız durumu, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlamam mümkün değil ne yazık ki ama ben böyle bir durumda deodorant, krem aramaz, ailem ve ben hayatta kaldığımız için şükrederdim.

Siz umarım yaşamazsınız ama yaşarsanız öyle yaparsınız ozaman beni hatırlarsınız evde otururken bunları yazmak çok kolay

Hala duyar kasıyorsunuz Ya , insanın temel ihtiyaçlarının ne demek olduğunu bir bilseniz umarım yaşamazsınız siz ve mesajınızı beğenenler bitlenme tehlikesi ile karşı karşıyayım

Asla duyar kasmadım ve size şu an içinde bulunduğunuz durumu anlayamacağımı zaten yazdım. İnanın evde oturmaktan utanıyoruz. 11 aylık bir oğlum var ve 2.5 aylık hamileyim. Deprem olduğu günden beri kime nasıl yardım edeceğimi şaşırdım. Maddi yardımları geçtim, en son sütannelik yapacağımı dahi yazdım. Bizler de elimizden geleni yapıyoruz. siz de bunları bilmeden bence yargılamayın.

her neyse, çok çok çok zor bir durumda olduğunuz için bana agresif davranmanızı anlayışla karşılayacağım. Dilerim en yakın zamanda her şey gönlünüzce olur.

olay bu. eksik yazmayayım da günahına girmeyeyim kızın.

X