- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Senden de ablacimm canımın içiAllah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden de ablacimm canımın içiAllah razı olsun canım
Allah yardimciniz olsunCanım dayımın evinde kalıyoruz. Dayım yok ama yengem bizi evine aldı. Yalnız yaşıyor. Kızları burada, 20 kişi falan kalıyoruz. Bugün birkaç kişi başka yere gitti.
Ev tek katlı en azından sallanınca hemen dışarı koşuyoruz.
Eşim görevde yanımıza gelemiyor.
Evimiz çok hasarlı ya kullanılamaz ya da yapılır. Ama bu en az 6 ay falan sürer.
Şimdilik buradayız ama sonra bilmem.
Canım ya .Rabbim yardımcınız olsunSağ ol canım benim:)
İyi olmak zorundayız
Tek iyi şey hayatta olmamız. Malatya 'da oturulacak ev bile kalmadı
Hiçbir şeyimiz kalmadı. Giyecek kıyafetimiz bile yok
Allah razı olsunCanım ya .Rabbim yardımcınız olsun
Diyecek ne cümle ne söz bulamıyorum.
Rabbim kolaylaştırsin bütün islerinizi
Hepimizden insallahAllah razı olsun
Çok şükür canım. Arada mesaj yazmış mısın diye bakıyorum. Yok canım benim, yanlış hiçbirşey yazmadın.Bugüne kadar çok fenaydım. Deprem artçılar hafifleyince biraz toparladık. Bu enkazda olanları gördükçe halimize şükrediyorum. Elbet bir yolu bulunur. Yeniden yaşamaya başlarız.
Birkaç gündür yanlış bir şey yazdıysam kimse kusura bakmasın
İnsanın evlatlarının hayatının tehlikede olması çok zor
Ortada kalmak çok zor
Çok şükürÇok şükür canım. Arada mesaj yazmış mısın diye bakıyorum. Yok canım benim, yanlış hiçbirşey yazmadın.
Dediğin gibi şükürler olsun senin ve yakınların canı sağ.
Geçecek bu günler inşallah canımın içi,ne kusuru ?Bugüne kadar çok fenaydım. Deprem artçılar hafifleyince biraz toparladık. Bu enkazda olanları gördükçe halimize şükrediyorum. Elbet bir yolu bulunur. Yeniden yaşamaya başlarız.
Ortada kalmak çok zor
Amin canım, hiçbir yerde olmasın artık. Ve de daha fazla kişi çıkarılsın enkazdanÇok şükür
Yeniden deprem olmasın başka bir şey istemiyoruz
canım benim Allah büyüktür. onun izniyle bugünler geçecek. hepimiz çokça dua etmeliyiz. mutlaka karşılığını verecektir.Bugüne kadar çok fenaydım. Deprem artçılar hafifleyince biraz toparladık. Bu enkazda olanları gördükçe halimize şükrediyorum. Elbet bir yolu bulunur. Yeniden yaşamaya başlarız.
Ortada kalmak çok zor
İnşallah aşkomGeçecek bu günler inşallah canımın içi,ne kusuru ?
Ahhh canım enkazda çok insan varAmin canım, hiçbir yerde olmasın artık. Ve de daha fazla kişi çıkarılsın enkazdan
Amin aşkom, canınız sağ,zaman her şeyin ilacı olacak paşam benin,hep duyarlı o masallah kızlar için de şu dönem geçsin mutlaka bir yol bulunur,bin şükür hayattasınızİnşallah aşkom
Oğlum gözümün içine bakıyor. Anne yaşıyoruz üzülme diyor. Yeniden başlarız
Kızlar kötü Sınava nasıl çalışacağız, kitaplarımız orada kaldı diyorlar
Diyorum bir yolu olur yeniden alırız ne yapalım
Canımız sağ
Amin inşallahcanım benim Allah büyüktür. onun izniyle bugünler geçecek. hepimiz çokça dua etmeliyiz. mutlaka karşılığını verecektir.
Çok şükürAmin aşkom, canınız sağ,zaman her şeyin ilacı olacak paşam benin,hep duyarlı o masallah kızlar için de şu dönem geçsin mutlaka bir yol bulunur,bin şükür hayattasınız
AmiiiiinÇok şükür
Eşim görevde enkazların başında, dağıtım yerlerinde Rabbim onu da tüm çalışanları da korusun
Çok şükür canım. Canınız sağBugüne kadar çok fenaydım. Deprem artçılar hafifleyince biraz toparladık. Bu enkazda olanları gördükçe halimize şükrediyorum. Elbet bir yolu bulunur. Yeniden yaşamaya başlarız.
Ortada kalmak çok zor
Güzel Rabbim yardımcıları olsun bir an önce sağ salim cikartsinlar inşallah ablaAhhh canım enkazda çok insan var
Şimdi öğrendik annemin teyzesinin kızı enkaz altındaymış. Eşimin kuzeni ve ailesi enkaz altındaBu 10 şehir yok gibi artık
Amin abla Rabbim işlerini de kolaylastirsin sagolsunlarÇok şükür
Eşim görevde enkazların başında, dağıtım yerlerinde Rabbim onu da tüm çalışanları da korusun