Yok cemosumHabibteden hâlâ haber yok mu kızlar
ona ulasabilecek tek kisi baloncuk sanirim ama onun da duygusal ve psikolojik olarak durumu iyi degilHabibteden hâlâ haber yok mu kızlar
Kıyamıyorum ki baloncuk da zor durumda Allah'ım yardım etsinona ulasabilecek tek kisi baloncuk sanirim ama onun da duygusal ve psikolojik olarak durumu iyi degil
kazen watsaptan yazmis ama donmedi sanirim
ben eminim cevval bir kadin o cocugunu alip disari cikti ama telefonu icerdeKıyamıyorum ki baloncuk da zor durumda Allah'ım yardım etsin
Habibteden iyi bı haber alsak yetecek
İnşallah miniğim yaaa tek dileğim iyi olsun da biz merak edelimben eminim cevval bir kadin o cocugunu alip disari cikti ama telefonu icerde
Şükür ki apartmanda oturmuyordu, iyidir inşİnşallah miniğim yaaa tek dileğim iyi olsun da biz merak edelim
İnşallah canım kirazım hayırlı haberlerini alırız yakındaŞükür ki apartmanda oturmuyordu, iyidir inş
Habibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybettiYok cemosum
Büyük olmadı çok şükürNevreste ablacım nasılsın devam ediyormu sarsıntılar.
Allah razı olsun canım benimNevreste canım ablam dualarım kalbim sizinle
İhtiyacınız varsa nolur bişey işte yardimimiz olsun.
Kızlar sen inşallah iyi olun gelebilirseniz çıkın gelin evim sizin lütfen çekinmeyin
Rabbim yardımcınız olsun,güç versin
Allah rahmet eylesin sabır versinHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Rabbim sabır versin.Habibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Nevoş bugün nasılsınAllah rahmet eylesin sabır versin
Çok merak ettiğimizi söyler misiniz
Baloncuk sayesinde ulaştım bilgiye. İletirim. Allah yardım etsin.Allah rahmet eylesin sabır versin
Çok merak ettiğimizi söyler misiniz
Baloncuk nasıl canımBaloncuk sayesinde ulaştım bilgiye. İletirim. Allah yardım etsin.
Sizde deprem bölgesindeydiniz sanırim..iyisiniz değil mi aileniz iyi?
Allah rahmet eylesin milletin resmen beli kirildi nasil kendine gelecek bu insanlarHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Fiziken iyi ama psikolojik olarak hiç iyi degil canımBaloncuk nasıl canım
Ben burda boğuluyorum afeti yaşayanları düşünemiyorum. Allah'ım yardim etsin, sabır versin, dayanma gücü versinAllah rahmet eylesin milletin resmen beli kirildi nasil kendine gelecek bu insanlar
Rabbim yardımcıları olsun. Çok üzücü, nasıl dayanılır kiFiziken iyi ama psikolojik olarak hiç iyi degil canım
ama en azından şu an geçici de olsa Tarsus'ta. Güvendeler.
Dün yaralı misin diye sorduğumda yarasının olmadığını ama sağıma bakıyorum soluma bakıyorum hergun gördüğüm kişiler artık yok dedi. Çok yakın arkadaşı hala göçük altında. Nasıl toparlanirlar hiç bilmiyorum...
Ben burda boğuluyorum afeti yaşayanları düşünemiyorum. Allah'ım yardim etsin, sabır versin, dayanma gücü versin