- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Çok üzüldüm, ne denir ki?.. Allah yardımcıları olsun, sabırlar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm, ne denir ki?.. Allah yardımcıları olsun, sabırlar versin
Ben de çok üzüldüm. AminÇok üzüldüm, ne denir ki?.. Allah yardımcıları olsun, sabırlar versin
Çok şükür ablacımBüyük olmadı çok şükür
Ahya çok üzüldüm Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok zor ya ofHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Allah sabirlar versinHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
cok zor cok yillar alacak toparlanmak hem maddi hem maneviAllah rahmet eylesin milletin resmen beli kirildi nasil kendine gelecek bu insanlar
İyiyim canımNevoş bugün nasılsın
İyiyim canım :)Nevreste canım nasilsin
Şükür canım çok şükürİyiyim canım :)
Daha iyi olun inşallahİyiyim canım
3-4 saat uyudum
Hayattayız çok şükür canım ama iyi değiliz. KorkuyoruzBaloncuk sayesinde ulaştım bilgiye. İletirim. Allah yardım etsin.
Sizde deprem bölgesindeydiniz sanırim..iyisiniz değil mi aileniz iyi?
Çok üzgünüm başı sağ olsun Rabbim yardımcıları olsunHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
Bu gece nöbetleşe uyuduk. Herkes bugün biraz daha iyiDaha iyi olun inşallah
Çocuklar annenler nasıllar
Yaaaaa mekanı cennet eylesin ne denir bilemiyorumLiseden arkadaşımk kaybettim üniversite den arkadaşım anne babasını kaybetti çok üzgünüm elimizden birşey gelmiyor
Zorda olsa zamanla yaralar sarılacak biraz dinlenebilmişsiniz şükürBu gece nöbetleşe uyuduk. Herkes bugün biraz daha iyi
Üç kişi başka yere gitti. Kardeşim buraya geldi onlar Nevşehir 'e gittiler. Eşim görevde
Hattaa orayı bekliyolardı felaket geliyor diye rabbim hic yaşatmasın istanbulu çokkötü istanbul daha felaketAh kukrisim Marmara da olsa daha büyük felaket olur. Çünkü dar alan nüfus fazla, bina fazla. Binalar sağlam değil, Düşünmek istemiyorum
Başın sağ olsun minnoşumLiseden arkadaşımk kaybettim üniversite den arkadaşım anne babasını kaybetti çok üzgünüm elimizden birşey gelmiyor