En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Türkiye’de bunu bilebilecek kimse yok. İçin rahat olsun. Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. inan bir nefeslik hayatımız var. Allah’a güven. Dualarımız seninle. Sarılmayı çok isterdim şimdi yanında olmayı oradaki herkesi alıp güvenli sıcak bir yere götürmeyi. Allah yardımcımız olsun

Uyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim 🥺
canım benim dua et. çokça Ayetel Kürsi okuyun ve deprem duası. nette var bakabilirsin. sakinleşeceksin inan.

Uyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim 🥺
Birşeyler ye ve biraz uyumaya çalış canım beynin de vücudun da ihtiyacı var.Korkma artçılar olması normal birşey geçti kötüsü inşallah bitti 🤲

Biri kalkmış saçma sapan konu açmış, sevgilisine ne hediye alınmış, boş vakti varken öylesine sormak istemis 🫣🥺 resmen sabır siniyorlar nazom ya🙄😒
Herkes aynı duyarlılığı göstermiyor maalesef 😐 Kimi bu saatte bile uyku tutmaz, yardımı duaydı destek olmaya çalışır, kimi de ekmeği suyu kaç katı fiyatına satar, abuk subuk konuşur. 🤦🏻‍♀️

Herkes aynı duyarlılığı göstermiyor maalesef 😐 Kimi bu saatte bile uyku tutmaz, yardımı duaydı destek olmaya çalışır, kimi de ekmeği suyu kaç katı fiyatına satar, abuk subuk konuşur. 🤦🏻‍♀️
Bu da bi sınav galiba nazom 🙄🤲

Back