Bu evde 20 kişiyiz canımBöyle bir zamanda anne şefkati aranır. Tek de değilsin, dinlen ki güçlü ol canım çocukların için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu evde 20 kişiyiz canımBöyle bir zamanda anne şefkati aranır. Tek de değilsin, dinlen ki güçlü ol canım çocukların için.
Sen de canımın içiİyi ki varsınız
Sende iyiki varsın nevoşum Yanında olsak da kocaman sarılsak sanaİyi ki varsınız
Sen de canımın içi
Sende iyiki varsın nevoşum Yanında olsak da kocaman sarılsak sana
canım benim dua et. çokça Ayetel Kürsi okuyun ve deprem duası. nette var bakabilirsin. sakinleşeceksin inan.Uyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim
Birşeyler ye ve biraz uyumaya çalış canım beynin de vücudun da ihtiyacı var.Korkma artçılar olması normal birşey geçti kötüsü inşallah bittiUyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim
Sende iyi ki varsın ballİyi ki varsınız
Okuyorum canım Allah razı olsuncanım benim dua et. çokça Ayetel Kürsi okuyun ve deprem duası. nette var bakabilirsin. sakinleşeceksin inan.
İnşallah canım Allah razı olsunBirşeyler ye ve biraz uyumaya çalış canım beynin de vücudun da ihtiyacı var.Korkma artçılar olması normal birşey geçti kötüsü inşallah bitti
Sende iyi ki varsın ball
HayırdırŞu sitede ilk defa ağzımı bozacagim galiba ya sabır
Biri kalkmış saçma sapan konu açmış, sevgilisine ne hediye alınmış, boş vakti varken öylesine sormak istemis resmen sabır siniyorlar nazom yaHayırdır
Herkes aynı duyarlılığı göstermiyor maalesef Kimi bu saatte bile uyku tutmaz, yardımı duaydı destek olmaya çalışır, kimi de ekmeği suyu kaç katı fiyatına satar, abuk subuk konuşur.Biri kalkmış saçma sapan konu açmış, sevgilisine ne hediye alınmış, boş vakti varken öylesine sormak istemis resmen sabır siniyorlar nazom ya
Bu da bi sınav galiba nazomHerkes aynı duyarlılığı göstermiyor maalesef Kimi bu saatte bile uyku tutmaz, yardımı duaydı destek olmaya çalışır, kimi de ekmeği suyu kaç katı fiyatına satar, abuk subuk konuşur.
insanlik sinavi ,ahlak sinavi,vicdan sinavi merhamet sinaviBu da bi sınav galiba nazom
İnş minikom biter çünkü bu kadar duyarsız olunamaz olunmamaliinsanlik sinavi ,ahlak sinavi,vicdan sinavi merhamet sinavi
sinavdan kalanlar azinlikta bu sefer insallah azalarak biterler