Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Eşimin teyzesi, teyzesinin oğlu enkaz altından çıkardılar. Vefat ettiler.
Halasının oğlu ve ailesi hala enkaz altında
Halimize şükür
Deniz taşmış. Limanda yangın çıkmış.
Tüm felaketler yeryüzünde sanki. Hepsi bir olmuş gibi
Allahım sen yardım et
Bizde haberlerden takip ediyoruz
Rabbim yardimcilari olsun kac video ua denk geldim cano insanlar ciglil cigliga kimse yardim edemiyorBizde haberlerden takip ediyoruz
Eşimin iş arkadaşları var Hatay'da. Durumları iyiymiş şükür
Çok geçmiş olsun kuzum benim, hayırlısı olsun kuzum sen iyi olBebekler gitti canım, kimyasalla sonuçlandı.
Ağır enfeksiyon ve bakteri varmış. Böbreklerim bitirdi beni, kum çıkışı tıkamış. Nefes alamıyorum.
Ama inan üzülmedim, üzülmekten utandım resmen diyebilirim.
Sağ olasınÇok geçmiş olsun kuzum benim, hayırlısı olsun kuzum sen iyi ol
Amin canımRabbim yardimcilari olsun kac video ua denk geldim cano insanlar ciglil cigliga kimse yardim edemiyor
İnşallah canım, acaba ailesinden mi kayıp var diye düşündüm.Evet yaso ben de sanki müstakil hatırlıyorum inşallah iyidir de
Yoktur inşallahİnşallah canım, acaba ailesinden mi kayıp var diye düşündüm.
Allah razı olsun canım umarım düzelirEşin görevde, çocuklarının başında bir sen varsın canım, yapma.
Amin canım inşallahAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
İnşallah halasının oğlu ve ailesi sağ salim çıkarlar ve diğer enkaz altında kalanlarda çıkarlar.
inan suan birilerink mutlu etmeyi o kadae cok istiyorum ki anlatamam 2 gundur icim icime sogmiyorAllah razı olsun canım umarım düzelir
İnan hiç dışarıdan göründüğü gibi değilmişinan suan birilerink mutlu etmeyi o kadae cok istiyorum ki anlatamam 2 gundur icim icime sogmiyor
burda koaturuyoruz ama yine yetmiyor biz boyleyken sizi dusununce burnum sizliyor
dirayetli guclu olman lazim nevo sen uemezsen cocuklarinda cok uzuluryipratma kendini nolur
Sana da geçmiş olsun canım, Allah hayırlısını versinSağ olasın canım