Çok şükür biz iyiyiz canım. Sizede çok geçmiş olsun. O hissiyat bile yetiyor insana. Birde oradaki insanları düşünmek lazımKuzum benimbizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi
Nevreste abla C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos
Şırnak'tayız. Orda 7 oluyorsa burda 5 şiddetinde hissediyoruzC A N O da mi o bolgede?
Cok cok gecmiş olsun pericim şükür iyisinşz sizdeÇok kötü oldu orasiya nasıl iyi olsun psikolojileri zatenAllahim yardimcilari olsun çok zor çok kötü
Ah ah abla yaGeldi canım şimdi taktım şarja sular çamur gibi akıyor
Net sıkıntılı yoksa görseniz evimin haliniBen de hiç birinizin numarası yok ya buradan beklemek o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun benim kuzenimin çocuğu şuan Hatay'daki öyle resimler atıyor ki çok kotuyum
Köy evindeler kuzum, kendi evleri kötü durumdaAh ah abla yaevlere girmeyın yinede ne olur be olmaz acil ihtiyacları alıp cıkın of cok zor cok allah yardımcınız olsun
Perimm cok geçmiş olsunnKuzum benimbizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi
Nevreste abla C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos
İki gündür yemek yemiyorum psikolojim iyi değilSen de iyi ki varsın, iyi ki varsınız. Yemek yerken, yatarken bile suçlu hissediyor insan kendini, o şartlar altında olanlar varken diye.
Etiket edip soramıyor da insan, durum malum.
Canimin içi şekerin düşecekİki gündür yemek yemiyorum psikolojim iyi değil
Yine halimize şükür
cocuklarin icin auakta durman lazim nevo ... ayakta durman icin de zor da olsa 2 lokma ayakta duracak kadar ye lutfenİki gündür yemek yemiyorum psikolojim iyi değil
Yine halimize şükür
Merhaba, mesajinizi tesaduf gordum. Sirnakta hasar yok degil mi? Esim orada da.İyi ama yine de oranin durumunu merak ediyorum.Çok şükür biz iyiyiz canım. Sizede çok geçmiş olsun. O hissiyat bile yetiyor insana. Birde oradaki insanları düşünmek lazımRabbim yardımcıları olsun
Şırnak'tayız. Orda 7 oluyorsa burda 5 şiddetinde hissediyoruz
Eşimin arkadaşının babasının evi yıkılmış Kahramanmaraş'ta. Haber alınamıyor.
Çok zor Allah yardımcıları olsun
Çok şükür canım gözün arkada kalmasın. Burda yıkım vs yok. Sadece sarsıntı oldu haliyle. İçin rahat olsun.Merhaba, mesajinizi tesaduf gordum. Sirnakta hasar yok degil mi? Esim orada da.İyi ama yine de oranin durumunu merak ediyorum.
Zor çok zor Rabbim yardımcınız olsun ablaHayattayız çok şükür ama iyi değiliz
Allah razı olsunZor çok zor Rabbim yardımcınız olsun ablaNe denir ne yapılır bilmiyorum insan kalıyor öylece .Bizde burda uyumadık sürekli haberleri izledim sabaha kadar aklimdaydiniz .Hava soğuk bir yandan Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Cok şükür iyisiniz herşey geçecek inşallah .
Cok cok gecmiş olsun pericim şükür iyisinşz sizde
Sağolun canlarPerimm cok geçmiş olsunn
Tesekkur ederim . Allah hepimizin yardimcisi olsunÇok şükür canım gözün arkada kalmasın. Burda yıkım vs yok. Sadece sarsıntı oldu haliyle. İçin rahat olsun.
Canınıza bir şey olmadı çocukların yanında öyle düşün. Allah yardımcınız olsun her daim dua ediyoruz.Net sıkıntılı yoksa görseniz evimin halini
Allah razı olsunCanınıza bir şey olmadı çocukların yanında öyle düşün. Allah yardımcınız olsun her daim dua ediyoruz.