- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Size de gecmis olsun canimKuzum benimbizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi
Nevreste abla C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos
İyiler canım,size de geçmiş olsunKuzum benimbizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos
Hala yokHerkese geçmiş olsun kızlar bur de habibete den haber alırsak içim biraz daha rahat edecek.
Ayy kuzum benim hiç girmeyince çok merak ettim seni, şükür iyisiniz. Kuzuma kıyamamKuzum benimbizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi
sana da gecmis olsinAbla çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin
Etkilenen bölgelere yakın o da evetC A N O da mi o bolgede?
şirnak da o da tayin oraya cikmistiC A N O da mi o bolgede?
Evet ama iyi çok şükür onlarC A N O da mi o bolgede?
Size de geçmiş olsun kuzum
Size de gecmis olsun canim
Sağolun canlarım herkese geçmiş olsunİyiler canım,size de geçmiş olsun
Aklım onda, arayamıyorum da şarj yok diyeOff nevoşun şarjı çok azdı, ins elektrik gelmiştir
baloncuk a da slrulmaz ki o da ne derdinde kim bilir simdi
Çok kötü oldu orasiya nasıl iyi olsun psikolojileri zatenAyy kuzum benim hiç girmeyince çok merak ettim seni, şükür iyisiniz. Kuzuma kıyamamrabbim bir daha yaşatmasın. Nevoslar iyi şükür ama psikoloji olarak iyi değiller
bir an önce yazar inşallah
Sağol minikimsana da gecmis olsin
O zaten normalde de korkar her şeyden evet,bu durumda sorulmazbaloncuk a da slrulmaz ki o da ne derdinde kim bilir simdi