Aminn canım benimm dicek söz bulamıyorum gözlerim felç resmenAynen canımbebekleri falan nasıl cikarttilar,yanı başında yakını vefat etmiş olanları gördükçe izledikçe içim kötü oluyor Rabbim birdaha yaşatmasın Rabbim yardımcıları olsun
Allah razı olsun canım benim biliyorumNevreste ablacım elimizden gelen bişey olursa burdayım bak her zaman canımın içi.
Konyadayim biliyorsun ,Seni çok seviyorum herşey düzelecek inşallah canım ablamAllah razı olsun canım benim biliyorum
Sağ ol canım benimKonyadayim biliyorsun ,Seni çok seviyorum herşey düzelecek inşallah canım ablam
Nevoş nasılsınız evinizden haber var mı?Hayattayız şükür canım
Hepimize geçmiş olsungecmis olsun ablacim
Yok ,hala bekliyoruz
Şuan enkaz altında bizde olabilirdikÇaresizlik ne demekmiş tokat gibi öğretti hepimize, kafam hiç yerinde değil, uyku desen 2 saat sizmisim, keske hiç yaşanmamış olsaydı olanlar
Sevinemiyoruz bile iyi olduğumuza,hepimizde büyük travma oluştu, umarım çabuk geçerŞuan enkaz altında bizde olabilirdikkar üzerimize yagabilirdi. Depremden değilse bile soğuktan ölecek insanlar
KeşkeÇaresizlik ne demekmiş tokat gibi öğretti hepimize, kafam hiç yerinde değil, uyku desen 2 saat sizmisim, keske hiç yaşanmamış olsaydı olanlar
YutkunamıyorumSevinemiyoruz bile iyi olduğumuza,hepimizde büyük travma oluştu, umarım çabuk geçer
Allah razı olsun canımNevoş nasılsınız evinizden haber var mı?
Yapabileceğimiz her ne varsa burdayız
Dualarımız sizinle