En son 13 tuAklım onda, arayamıyorum da şarj yok diye
Çok zor kuzum yaaÇok kötü oldu orasiya nasıl iyi olsun psikolojileri zatenAllahim yardimcilari olsun çok zor çok kötü
Habibte den haber alınamadı.Kızlar diğer arkadaşlar nasıl?HAbibte
Kimsede numarası yokHabibte den haber alınamadı.
Herkes iyi ancak bedenen iyi.
Şok, soğuk, yıkım, sallantı,
Allah yardımcı olsun bu kara günleri atlatmayı nasip eylesin
Kazen ulaşım sağlayabilir belki bilmiyorum kiKimsede numarası yokacaba sitenin kaydında numarası var mıdır
Nevoslar iyiler ama değillerNevreste kuzummm nasılsınız telefonum gidince numaran falan gitmiş.Buraya girdim hemen,şifreyi falan da unutmuşum yazamadım ama iyi olduğunu görünce derin bi nefes aldım
Bişeye ihtiyacınız var mı,çocuklar nasıl?
Hayattayız canım ama iyi değilizNevreste kuzummm nasılsınız telefonum gidince numaran falan gitmiş.Buraya girdim hemen,şifreyi falan da unutmuşum yazamadım ama iyi olduğunu görünce derin bi nefes aldım
Bişeye ihtiyacınız var mı,çocuklar nasıl?
Hayattayız çok şükür ama iyi değilizKuzum benimbizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi
Nevreste abla @C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos
Hayattayız çok şükürNevreste size de gecmis olsun canim.hepiniz iyi misiniz cocuklarin nasillar?
Hayattayız şükür canımNevreste size de gecmis olsun canim.hepiniz iyi misiniz cocuklarin nasillar?
İnşallah gelir bir an önceEn son 13 tucevap vermedi bitmiştir. Elektrik gelseydi allahım yaa
Ah canım benim Allah sana ve yakınlarına sağlık sıhhat ve afiyet versin. İnan ne yapabilirim bilmiyorum ama zor durumda olup ankaraya gelebilecek arkadaşlar varsa ağrılarım cidden ağrılarım yeter ki siz iyi olunHayattayız canım ama iyi değilizHalimize şükür bir sürü bina yıkıldı. Enkaz altında insanlar var hava çok soğuk
Allah razı olsun dua edin bize
Geldi canım şimdi taktım şarja sular çamur gibi akıyorOff nevoşun şarjı çok azdı, ins elektrik gelmiştir
Allah razı olsun canımAh canım benim Allah sana ve yakınlarına sağlık sıhhat ve afiyet versin. İnan ne yapabilirim bilmiyorum ama zor durumda olup ankaraya gelebilecek arkadaşlar varsa ağrılarım cidden ağrılarım yeter ki siz iyi olun
Ben de hiç birinizin numarası yok ya buradan beklemek o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun benim kuzenimin çocuğu şuan Hatay'daki öyle resimler atıyor ki çok kotuyumAllah razı olsun canımİki gündür herkes arıyor davet ediyor.
İyi ki varsınız
Canim nevosum bişeyler yeGeldi canım şimdi taktım şarja sular çamur gibi akıyor
Sen de iyi ki varsın, iyi ki varsınız. Yemek yerken, yatarken bile suçlu hissediyor insan kendini, o şartlar altında olanlar varken diye.Allah razı olsun canımİki gündür herkes arıyor davet ediyor.
İyi ki varsınız