- 11 Nisan 2007
- 83.284
- 483.457
Allah razı olsun
Buna şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun
Buna şükür
Amin. Rica ederimTesekkur ederim . Allah hepimizin yardimcisi olsun
Sallanmak birşey değil okadar bende çok sallandım zamanında ev bian sallandığı gibi 5 saniye sonra yıkılması beni aşırı derecede derinden üzdüüSağolun canlar
Biz hafif sallandik bu bile yetti ama asıl oradaki insanlar nasıl Allah'ım yardımcıları olsun
Allah yardımcın olsunn sağsinızz ya gerisi hal olurİki gündür yemek yemiyorum psikolojim iyi değil
Yine halimize şükür
Nevoş nasılsınız Malatya'daydın sen durumunuz nasıl inşallah canlarınız iyidirAllah razı olsun
Buna şükür
Hayattayız şükür canımNevoş nasılsınız Malatya'daydın sen durumunuz nasıl inşallah canlarınız iyidir
Çok şükür Rabbim korusun sizleri deHayattayız şükür canım
Amin inşallahÇok şükür Rabbim korusun sizleri de
Geçmiş olsun canımHayattayız şükür canım
Aynen canım bebekleri falan nasıl cikarttilar,yanı başında yakını vefat etmiş olanları gördükçe izledikçe içim kötü oluyor Rabbim birdaha yaşatmasın Rabbim yardımcıları olsunSallanmak birşey değil okadar bende çok sallandım zamanında ev bian sallandığı gibi 5 saniye sonra yıkılması beni aşırı derecede derinden üzdüü
Biz iyiyiz. Köy evine geldik, çocukla arabada idare edemedik. Tek katlı burası, soba da var. Evimiz de ayakta ama içi ne durumdadır bilemiyorum. Bununla atlattık ya ona bin şükür.Nevoş nasılsınız Malatya'daydın sen durumunuz nasıl inşallah canlarınız iyidir
Çok şükür bizler de köye geldik daha sağlam gibi, annemler o kadar fazla hissetmedik dedi, çok sevindim sağlıklı olmanızaBiz iyiyiz. Köy evine geldik, çocukla arabada idare edemedik. Tek katlı burası, soba da var. Evimiz de ayakta ama içi ne durumdadır bilemiyorum. Bununla atlattık ya ona bin şükür.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcıniź olsunArtçılarla panik durumdayız.
Çok şükür canımBiz iyiyiz. Köy evine geldik, çocukla arabada idare edemedik. Tek katlı burası, soba da var. Evimiz de ayakta ama içi ne durumdadır bilemiyorum. Bununla atlattık ya ona bin şükür.
Canım nevosumHayattayız şükür canım
Ins daha guvenilirdir kuzumBiz iyiyiz. Köy evine geldik, çocukla arabada idare edemedik. Tek katlı burası, soba da var. Evimiz de ayakta ama içi ne durumdadır bilemiyorum. Bununla atlattık ya ona bin şükür.
Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcıniź olsun
Çok geçmiş olsun canımBiz iyiyiz. Köy evine geldik, çocukla arabada idare edemedik. Tek katlı burası, soba da var. Evimiz de ayakta ama içi ne durumdadır bilemiyorum. Bununla atlattık ya ona bin şükür.