Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Sağolun canlar😘
Biz hafif sallandik bu bile yetti ama☹️ asıl oradaki insanlar nasıl Allah'ım yardımcıları olsun🤲☹️
Sallanmak birşey değil okadar bende çok sallandım zamanında ev bian sallandığı gibi 5 saniye sonra yıkılması beni aşırı derecede derinden üzdüü😔😔

Sallanmak birşey değil okadar bende çok sallandım zamanında ev bian sallandığı gibi 5 saniye sonra yıkılması beni aşırı derecede derinden üzdüü😔😔
Aynen canım ☹️bebekleri falan nasıl cikarttilar,yanı başında yakını vefat etmiş olanları gördükçe izledikçe içim kötü oluyor ☹️Rabbim birdaha yaşatmasın Rabbim yardımcıları olsun🤲☹️

Nevoş nasılsınız Malatya'daydın sen durumunuz nasıl inşallah canlarınız iyidir
Biz iyiyiz. Köy evine geldik, çocukla arabada idare edemedik. Tek katlı burası, soba da var. Evimiz de ayakta ama içi ne durumdadır bilemiyorum. Bununla atlattık ya ona bin şükür.

Biz iyiyiz. Köy evine geldik, çocukla arabada idare edemedik. Tek katlı burası, soba da var. Evimiz de ayakta ama içi ne durumdadır bilemiyorum. Bununla atlattık ya ona bin şükür.
Çok şükür bizler de köye geldik daha sağlam gibi, annemler o kadar fazla hissetmedik dedi, çok sevindim sağlıklı olmanıza 🙏🏻

X