Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Rabbim birdaha yaşatmasın canım. Ne desek boş gelecek ama siz hayattasınız şükür. Allah yardımcınız olsun
Bizde seni seviyoruz

Tekrar geçmiş olsun canım. Vefat edenlere de Allah rahmet eylesin. İnşallah çabuk toparlanırsınKlişe gelecek ama iyi ki canınız sağ, yoksa 1.derece yakın kaybedilmiş olsa tabi daha çok canınız yanardı. Rabbim tekrarını yaşatmasın

Geçmiş olsun mimik kuzum, rabbim yaralarınizi sarma gücü versin inş. Bu günlerde geçecek ama kolay olmayacak. Rabbim büyük, yardımcınız olsun inşallah. Kalbimiz dualarımız sizinle, seni çok seviyorum bitanecik kuzum

Canım benim ,her şey zamanla düzelecek inşallah,Allah yardımcınız olsun ,ben de seni çok seviyorum

Canım benim senden haber alabilmek çok güzel. Ailen sevdiklerin yanında ya, gerisi bir şekilde yoluna girecek inşallah. Biz de seni çok seviyoruz.

Rabbim yardimciniz olsun kuzum benim ,başınız sağolsun .Çok şükür hayattasiniz iyisiniz canım cukum benim bende çok seviyorum seni .öpüyorum findigimla ikinizi hep iyi olun geçip gitsin inşallah bu zor zamanlar ve bir dahada olmasın

Ay nooolmuş burda? Bi sararmış solmuşsunuz. Ksksjsjd

Çok çirkin olmuş.

Canım benim dualarım hep sizlerle, seni çok seviyorum, Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Kuzum çok geçmişler olsun,vefat edenleriniz içinde başınız sağolsun yaşadıklarınız elbette kolay değil hayatta bile olmanız harika geçecek bu günlerde inşallah bende seni çok seviyorum kocaman öpüyorum lenayıda kokla öp benim için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…