- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Sararmış burası çok fena , gözlerimi alıyor, sayfaya bakamıyorumSponsor yok ama
Kimse bu durumda cesaret edip anlaşma yapmazSararmış burası çok fena , gözlerimi alıyor, sayfaya bakamıyorumniye böyle olmuş diye bakayım dedim, sponsor mu gelecekti canım belki sponsor gelse, en baştan bildirim olsa katılım artar
O zaman bu sarıyı kaldırsınlar burdan, bizim suçumuz neKimse bu durumda cesaret edip anlaşma yapmaz
Aslında 20 tarif vermiştim. Ama çoğu yapmak istemiyorKaç kişi kaldı canım çorba yapacakNevreste
Daha 9 tane yapılmışAslında 20 tarif vermiştim. Ama çoğu yapmak istemiyor
İnşallah canımDaha 9 tane yapılmışen azından 15 16 olur inşallah
Çocuklar iyi canım okula, kursa gidip geliyorlar.Sen nasılsınNevreste canım, çocuklar alıştı mı biraz daha? Eşinle görüşebiliyor musunuz, çok uzak değil galiba değil mi Malatya?
Çocukların alışmasına sevindim canım, bayağı uzakmışÇocuklar iyi canım okula, kursa gidip geliyorlar.
6 buçuk saat var canım. Öyle sık gelemez. Zaten full çalışıyor
Eşim iyi sayılır.
Uzak canımÇocukların alışmasına sevindim canım, bayağı uzakmışben 3 saat falandır gibi düşünmüştüm
İnşallah izin alabilir canım, şu an çocuklar ve sizin için en zor şeylerden biri de babadan ayrı kalmak zorunda olmaktır ama olsun en azından hepiniz hayattasınızUzak canım
Bayram sonu en erken gelebilir. Oda izin verirlerse
İnşallah canımİnşallah izin alabilir canım, şu an çocuklar ve sizin için en zor şeylerden biri de babadan ayrı kalmak zorunda olmaktır ama olsun en azından hepiniz hayattasınızkısa bir süre sonra tekrar bir araya gelirsiniz inşallah
Civciv çıkacak, kuş çıkacak…
Günaydınnnnnnnnnn