İyice kopukluk oldu zaten nevosum, belki ara vermek iyi olur. İnş sen daha çok toparlarsinYarışma yapmayalım bir süre bence
Nasılsın NevoşumYarışma yapmayalım bir süre bence
Bencede ara vermek iyi gelebilir. Şuanda katılım fazla olmadı. Yarışma yapılsa yine bu şekilde olur gibi duruyorİyice kopukluk oldu zaten nevosum, belki ara vermek iyi olur. İnş sen daha çok toparlarsin
Aynen canom, bu topigin biraz zamana ihtiyacı olabilirBencede ara vermek iyi gelebilir. Şuanda katılım fazla olmadı. Yarışma yapılsa yine bu şekilde olur gibi duruyor
Aynen canım. Sen nasılsın iyisin değil mi?Aynen canom, bu topigin biraz zamana ihtiyacı olabilir
Çok şükür iyiyim canım canocum, sen nasılsınAynen canım. Sen nasılsın iyisin değil mi?
Allah iyilik versin canım benim.Çok şükür iyiyim canım canocum, sen nasılsıninstada ki paylaşımlarını görünce waooww oluyorum biliyon mu,çünkü nyt deki paylasimlardan bir farkı yok emek verildiğin çok belli oluyor
İnşallah canımİyice kopukluk oldu zaten nevosum, belki ara vermek iyi olur. İnş sen daha çok toparlarsin
İyi olmaya çalışıyorumNasılsın Nevoşum
Ben katılacaktım sözde ama düzenimi oturtamadım bile, allak bullak kafam hâlâBencede ara vermek iyi gelebilir. Şuanda katılım fazla olmadı. Yarışma yapılsa yine bu şekilde olur gibi duruyor
Senin instan var mı cici kız?Çok şükür iyiyim canım canocum, sen nasılsıninstada ki paylaşımlarını görünce waooww oluyorum biliyon mu,çünkü nyt deki paylasimlardan bir farkı yok emek verildiğin çok belli oluyor
Bir sonraki yarışmada katılırsın. İyi olalım da zamanla herşey yoluna girerBen katılacaktım sözde ama düzenimi oturtamadım bile, allak bullak kafam hâlâ
İnşallahBir sonraki yarışmada katılırsın. İyi olalım da zamanla herşey yoluna girer
Çok iyisin kuzum,ins daha da güzel olurAllah iyilik versin canım benim.
Çok teşekkür ederimmaksat zaman geçsin, iyi geliyor oyalıyor benide.
Çok sağol
Var aşkuletam ama kişisel bir hesap değil, genel bir hesapSenin instan var mı cici kız?
Ne kadar da ortak özelliğimiz var benim de kişisel hesabım yok genel hesabım varVar aşkuletam ama kişisel bir hesap değil, genel bir hesap
Şüşüm delisinNe kadar da ortak özelliğimiz var benim de kişisel hesabım yok genel hesabım var
Kolay gelsin