Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çorba yarışmasında böyle. Şubata denk gelmesi sıkıntı oldu. Uzadıkça da uzadı meret. Şu bitsin de yenisine ben de katılırım diyordum kendi kendime.Eskisi gibi olmuyor değil miTadımız kaçtı
Tek sorun katılımın az olması değil benceBence çorba yarışmasında böyle. Şubata denk gelmesi sıkıntı oldu. Uzadıkça da uzadı meret. Şu bitsin de yenisine ben de katılırım diyordum kendi kendime.
Evet hevesimiz de kaçtı işte. Bir ara Cif’e heyecanlandık o da fos çıktı sjsjjsjsTek sorun katılımın az olması değil bence
Nevosum nasılsınEskisi gibi olmuyor değil miTadımız kaçtı
Oylamayı başlatacak mısın nevoşumTek sorun katılımın az olması değil bence
Aynen hevesimiz kaçtı.Evet hevesimiz de kaçtı işte. Bir ara Cif’e heyecanlandık o da fos çıktı sjsjjsjs
İyiydim aslında ama iki gündür yine kafam bozukRamazanın yaklaşması, eşimden ayrı olmam, evimin bu durumda olmasına taktımNevosum nasılsın
Tarif alanlar olduOylamayı başlatacak mısın nevoşum
Ufacık bir şey başa sarmana sebep oluyor nevosum çok haklısınİyiydim aslında ama iki gündür yine kafam bozukRamazanın yaklaşması, eşimden ayrı olmam, evimin bu durumda olmasına taktım
Aynen canım gelip gidiyorUfacık bir şey başa sarmana sebep oluyor nevosum çok haklısın
Çok zamana ihtiyacın varAynen canım gelip gidiyor
GalibaÇok zamana ihtiyacın var
İnş güzel şeylerde olacak bir gün nevosumGaliba