Allah korumuş amanAnnem ve çocuklar vardılar. Ama bizim 30 km daha var. Gece tipi ve kar vardı. Arabada kar lastiği yok
Sonrada iki sefer eşim kullanırken uyudu. Mefta oluyorduk.
Ben uyusam yanmıştık.
Çocuklar eve geçti. Şimdi otele geçmişler. Bizde oraya geçeceğiz. Sonra eve geçeriz.
Amin kuzumİnşallah sağ salim varmislardir kuzu
Tabiki söylerim.Çok selam söyle benden de lütfen
Nevoş ya tehlike atlatmışsınız resmen .Annem ve çocuklar vardılar. Ama bizim 30 km daha var. Gece tipi ve kar vardı. Arabada kar lastiği yok
Sonrada iki sefer eşim kullanırken uyudu. Mefta oluyorduk.
Ben uyusam yanmıştık.
Çocuklar eve geçti. Şimdi otele geçmişler. Bizde oraya geçeceğiz. Sonra eve geçeriz.
Allah korumuş aman
Aynen ya Allah koruduNevoş ya tehlike atlatmışsınız resmen .
Kesinlikle bir anlık dalgınlık uykusuzluk işte.Aynen ya Allah korudu
Hoş grldiniz nevoşum,moral olarakta destek olacak hepinize.Bir Nevşehir 'e geldik. Kardeşim Göremeden otel ayarlamış. Birkaç gün burada kalacağız ve bize çok iyi gelecek.
Aynen abla otel çok güzel. İnan havam değiştiHoş grldiniz nevoşum,moral olarakta destek olacak hepinize.
Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bugünden sonra hayatınız hep aydınlık olsun,istediğiniz gibi olsunBir Nevşehir 'e geldik. Kardeşim Göremeden otel ayarlamış. Birkaç gün burada kalacağız ve bize çok iyi gelecek.
Yeni hayatınızın ilk günüBir Nevşehir 'e geldik. Kardeşim Göremeden otel ayarlamış. Birkaç gün burada kalacağız ve bize çok iyi gelecek.
Günaydın abla kızın nasıl abla .Günaydınlar hanımlar
Yeni şehir umarım sizin için çok güzel olurAllah razı olsun canım benim
Günaydın canım,kızım iyi gerçde çok korkmuşlar fena sallandık dedi evde zaten izin vermişler tüm kamu çalışanlarına.Günaydın abla kızın nasıl abla .
Çok sevindim sizlerin adına yeni hayatın hepinize mutluluk sağlık getirsin,herşey çok güel olacak bundan sonraAynen abla otel çok güzel. İnan havam değişti
Geçmiş olsun canımiyiym ben Mersindeym ama çok sallandık korktuk yatmadım daha
Geçmiş olsun canım.iyiym ben Mersindeym ama çok sallandık korktuk yatmadım daha
Çok geçmişler olsun canım benim,geçecek bu günlerde inşllah.iyiym ben Mersindeym ama çok sallandık korktuk yatmadım daha
Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah bugünden sonra hayatınız hep aydınlık olsun,istediğiniz gibi olsun
Yeni hayatınızın ilk günübundan sonra her şey çok güzel olsun inşallah aşkom
Yeni şehir umarım sizin için çok güzel olur
İnşallah çok teşekkür ederimÇok sevindim sizlerin adına yeni hayatın hepinize mutluluk sağlık getirsin,herşey çok güel olacak bundan sonra