Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Annem ve çocuklar vardılar. Ama bizim 30 km daha var. Gece tipi ve kar vardı. Arabada kar lastiği yok🤷
Sonrada iki sefer eşim kullanırken uyudu. Mefta oluyorduk. 😁
Ben uyusam yanmıştık.
Çocuklar eve geçti. Şimdi otele geçmişler. Bizde oraya geçeceğiz. Sonra eve geçeriz.
Aman Allahım korumuş abla☹️🤲
Bir Nevşehir 'e geldik. Kardeşim Göremeden otel ayarlamış. Birkaç gün burada kalacağız ve bize çok iyi gelecek.
İnşallah ablacımm 🤩 bundan sonra herşey çok güzel olsun inşallah 🤲😘 :KK74: :KK60:

Hanımlar depremleri hissedenler, yaşayanlar hepinize geçmiş olsun
Allah herkesi korusun canlar

Günaydın canım,kızım iyi gerçde çok korkmuşlar fena sallandık dedi evde zaten izin vermişler tüm kamu çalışanlarına.
Sen nasılsın sizde durumlar nasıl,çok geçmişler olsun.
Teşekkür ederim abla biz de gece yarısı geçtik eve tekrar herhangi bir şey yok çok şükür

Nevoş ilk gününüz nasıl geçti 🥰
Canım aslında çok güzel bir yerdeyiz🥰Göremeden bir otel.
Ama ben dün sabah 8 de uyandım ve hiç uyumadım. 32 saat oldu galiba😁Öyle olunca çok yoruldum. Bugün kira sözleşmesinin yaptık, elektrik, su, doğalgaz, internet onları bağlattık. Hepsi benim adıma oldu. Şimdi duş aldım uyuyacağım. Psikolojim iyi değil sürekli sallanıyorum sanıyorum🥺Göremeden taş evlerdeyiz burası bile ürkütüyor 🥺
Evimiz güzel tam merkezi🤗Ev sahibi evi yeni boyatmış, her yeri yenilemiş. Evden çıkardıklarımızı bıraktık. Eşya durumuna bakacağız artık🤷

Ama ben dün sabah 8 de uyandım ve hiç uyumadım. 32 saat oldu galiba😁Öyle olunca çok yoruldum. Bugün kira sözleşmesinin yaptık, elektrik, su, doğalgaz, internet onları bağlattık. Hepsi benim adıma oldu. Şimdi duş aldım uyuyacağım. Psikolojim iyi değil sürekli sallanıyorum sanıyorum🥺Göremeden taş evlerdeyiz burası bile ürkütüyor 🥺
Evimiz güzel tam merkezi🤗Ev sahibi evi yeni boyatmış, her yeri yenilemiş. Evden çıkardıklarımızı bıraktık. Eşya durumuna bakacağız artık🤷
Kaç gündür yoruldunuz tabi dinlenin, uyuyun.
Deprem psikolojisi hemen atlatılacak bir durum değil, biz bile sallandık mı diye lambaya bakıyoruz. Zamanla inşallah buda gececek.
İşlerin birazını halletmişsiniz şükür.
Eşyaları da istediğiniz gibi bulursunuz umarım 🥰🤲
İyi istirahatler 🙏😍

Kaç gündür yoruldunuz tabi dinlenin, uyuyun.
Deprem psikolojisi hemen atlatılacak bir durum değil, biz bile sallandık mı diye lambaya bakıyoruz. Zamanla inşallah buda gececek.
İşlerin birazını halletmişsiniz şükür.
Eşyaları da istediğiniz gibi bulursunuz umarım 🥰🤲
İyi istirahatler 🙏😍
İnşallah canım benim çok sağ ol 🥰

Güzelce dinlen aşkom, bundan sonrası hep güzellik, huzur olacak inşallah 😍❤️

yeni başlangıcınız hayırlı olsun canım. çok sevindim.

İnşallah aşkom 🥰
Şu korkumdan geçse 🥺
Geçer ablam oda geçer biz bile nasıl etkilendik hala sallanıyor gibi benim bile bedenim.Belki zaman alacak ama geçecek inşallah hepsi 😘😘dinlen bol bol .Eşya yardımı falan da yapilcakmis abla yavaş yavaş herşey tamamlanır,yeniden güzel başlangiclar yapmanın zamanı 🤩😘😘

X