Geçmiş olsunAynen canım çok kötü sallandık şuan tüm site mahallesi disardayiz.Yere coktuk hemen emekliye emekliye
Artçı değil di bencede
Herkese geçmiş olsun
Aynen kuzu kesinlikleBitmeyen kabus gibi,karabasan
Teşekkür ederim canım hepimize geçmiş olsunGeçmiş olsun
Teşekkür ederim canım rabbim bir daha yasatmasin inşallahAllah beterinden korusun canım,duamizdasiniz hep
İyidir ablacım geçmiş olsunNevreste nasılsın iyisindir inşallah bizde sallandik
Çıktık canımNevreste ablacım çıktınız mi yola kaçta gideceksiniz
Yolunuz, bahtınız açık olsun.Çıktık canım
Çocuklar ve annem otobüste biz arabayla gidiyoruz. Dua edin bize
Duamız sizinle ablacım benimÇıktık canım
Yolunuz, bahtınız açık olsun.
Allah razı olsunDuamız sizinle ablacım benimhayırlısı ile sağ salim gidin inşallah
Sende de ablam benimAllah razı olsun
Yolunuz açık olsun nereye yolculukÇıktık canım
Nevşehir ablacım çok sağ olYolunuz açık olsun nereye yolculuk
Kaç saatte varılıyor Nevoş, vardınız mı? Haritaya baktım ama tahmin yürütemedim. Arada fazla şehir olmasa da mesafe var gibiNevşehir ablacım çok sağ ol
Canım birde çıktık hala yoldayız. Aslında 5-6 saat falan sürüyor. Çocuklar annemle otobüste varmak üzereler. Ama bizim daha yolumuz var. Kar ve tipi vardı. Kar lastiği yok. Olmayınca çok yavaş ilerledik.Kaç saatte varılıyor Nevoş, vardınız mı? Haritaya baktım ama tahmin yürütemedim. Arada fazla şehir olmasa da mesafe var gibi
Allaha emanet olun canım, sağlıkla varın insallahCanım birde çıktık hala yoldayız. Aslında 5-6 saat falan sürüyor. Çocuklar annemle otobüste varmak üzereler. Ama bizim daha yolumuz var. Kar ve tipi vardı. Kar lastiği yok. Olmayınca çok yavaş ilerledik.
Allaha emanet olunCanım birde çıktık hala yoldayız. Aslında 5-6 saat falan sürüyor. Çocuklar annemle otobüste varmak üzereler. Ama bizim daha yolumuz var. Kar ve tipi vardı. Kar lastiği yok. Olmayınca çok yavaş ilerledik.