Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Aman Allahım korumuş abla
Bir Nevşehir 'e geldik. Kardeşim Göremeden otel ayarlamış. Birkaç gün burada kalacağız ve bize çok iyi gelecek.
İnşallah ablacımm bundan sonra herşey çok güzel olsun inşallah

Hanımlar depremleri hissedenler, yaşayanlar hepinize geçmiş olsun
Allah herkesi korusun canlar

Günaydın canım,kızım iyi gerçde çok korkmuşlar fena sallandık dedi evde zaten izin vermişler tüm kamu çalışanlarına.
Sen nasılsın sizde durumlar nasıl,çok geçmişler olsun.
Teşekkür ederim abla biz de gece yarısı geçtik eve tekrar herhangi bir şey yok çok şükür

Nevoş ilk gününüz nasıl geçti
Canım aslında çok güzel bir yerdeyizGöremeden bir otel.
Ama ben dün sabah 8 de uyandım ve hiç uyumadım. 32 saat oldu galibaÖyle olunca çok yoruldum. Bugün kira sözleşmesinin yaptık, elektrik, su, doğalgaz, internet onları bağlattık. Hepsi benim adıma oldu. Şimdi duş aldım uyuyacağım. Psikolojim iyi değil sürekli sallanıyorum sanıyorumGöremeden taş evlerdeyiz burası bile ürkütüyor
Evimiz güzel tam merkeziEv sahibi evi yeni boyatmış, her yeri yenilemiş. Evden çıkardıklarımızı bıraktık. Eşya durumuna bakacağız artık

Kaç gündür yoruldunuz tabi dinlenin, uyuyun.
Deprem psikolojisi hemen atlatılacak bir durum değil, biz bile sallandık mı diye lambaya bakıyoruz. Zamanla inşallah buda gececek.
İşlerin birazını halletmişsiniz şükür.
Eşyaları da istediğiniz gibi bulursunuz umarım
İyi istirahatler

İnşallah canım benim çok sağ ol

Güzelce dinlen aşkom, bundan sonrası hep güzellik, huzur olacak inşallah

yeni başlangıcınız hayırlı olsun canım. çok sevindim.

İnşallah aşkom
Şu korkumdan geçse
Geçer ablam oda geçer biz bile nasıl etkilendik hala sallanıyor gibi benim bile bedenim.Belki zaman alacak ama geçecek inşallah hepsi dinlen bol bol .Eşya yardımı falan da yapilcakmis abla yavaş yavaş herşey tamamlanır,yeniden güzel başlangiclar yapmanın zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…