- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
Seni çok seviyorum nevoşum biliyorsun zaten herşey gönlünce olsunİnşallah çok teşekkür ederim
Aman Allahım korumuş ablaAnnem ve çocuklar vardılar. Ama bizim 30 km daha var. Gece tipi ve kar vardı. Arabada kar lastiği yok
Sonrada iki sefer eşim kullanırken uyudu. Mefta oluyorduk.
Ben uyusam yanmıştık.
Çocuklar eve geçti. Şimdi otele geçmişler. Bizde oraya geçeceğiz. Sonra eve geçeriz.
İnşallah ablacımmBir Nevşehir 'e geldik. Kardeşim Göremeden otel ayarlamış. Birkaç gün burada kalacağız ve bize çok iyi gelecek.
Bende seni seviyorum ablacımSeni çok seviyorum nevoşum biliyorsun zaten herşey gönlünce olsun
İnşallah canım benimAman Allahım korumuş abla
İnşallah ablacımmbundan sonra herşey çok güzel olsun inşallah
Teşekkür ederim abla biz de gece yarısı geçtik eve tekrar herhangi bir şey yok çok şükürGünaydın canım,kızım iyi gerçde çok korkmuşlar fena sallandık dedi evde zaten izin vermişler tüm kamu çalışanlarına.
Sen nasılsın sizde durumlar nasıl,çok geçmişler olsun.
Nevoş ilk gününüz nasıl geçtiİnşallah canım benim
Canım aslında çok güzel bir yerdeyizNevoş ilk gününüz nasıl geçti
Kaç gündür yoruldunuz tabi dinlenin, uyuyun.Canım aslında çok güzel bir yerdeyizGöremeden bir otel.
Ama ben dün sabah 8 de uyandım ve hiç uyumadım. 32 saat oldu galibaÖyle olunca çok yoruldum. Bugün kira sözleşmesinin yaptık, elektrik, su, doğalgaz, internet onları bağlattık. Hepsi benim adıma oldu. Şimdi duş aldım uyuyacağım. Psikolojim iyi değil sürekli sallanıyorum sanıyorum Göremeden taş evlerdeyiz burası bile ürkütüyor
Evimiz güzel tam merkeziEv sahibi evi yeni boyatmış, her yeri yenilemiş. Evden çıkardıklarımızı bıraktık. Eşya durumuna bakacağız artık
İnşallah canım benim çok sağ olKaç gündür yoruldunuz tabi dinlenin, uyuyun.
Deprem psikolojisi hemen atlatılacak bir durum değil, biz bile sallandık mı diye lambaya bakıyoruz. Zamanla inşallah buda gececek.
İşlerin birazını halletmişsiniz şükür.
Eşyaları da istediğiniz gibi bulursunuz umarım
İyi istirahatler
Güzelce dinlen aşkom, bundan sonrası hep güzellik, huzur olacak inşallahCanım aslında çok güzel bir yerdeyizGöremeden bir otel.
Ama ben dün sabah 8 de uyandım ve hiç uyumadım. 32 saat oldu galibaÖyle olunca çok yoruldum. Bugün kira sözleşmesinin yaptık, elektrik, su, doğalgaz, internet onları bağlattık. Hepsi benim adıma oldu. Şimdi duş aldım uyuyacağım. Psikolojim iyi değil sürekli sallanıyorum sanıyorum Göremeden taş evlerdeyiz burası bile ürkütüyor
Evimiz güzel tam merkeziEv sahibi evi yeni boyatmış, her yeri yenilemiş. Evden çıkardıklarımızı bıraktık. Eşya durumuna bakacağız artık
İnşallah aşkomGüzelce dinlen aşkom, bundan sonrası hep güzellik, huzur olacak inşallah
Geçecek aşkom, sadece biraz zamanİnşallah aşkom
Şu korkumdan geçse
yeni başlangıcınız hayırlı olsun canım. çok sevindim.Canım aslında çok güzel bir yerdeyizGöremeden bir otel.
Geçer ablam oda geçer biz bile nasıl etkilendik hala sallanıyor gibi benim bile bedenim.Belki zaman alacak ama geçecek inşallah hepsiİnşallah aşkom
Şu korkumdan geçse
Sağol bitanem kalbimiz seninle her zamanBende seni seviyorum ablacımAllah razı olsun
Çok geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar yengem yoğun bakımda beyinkanaması geçirdi kuzene gidecem bugün yarın gelicem uyutuyorlarmış doktor biraz kritik demiş yaşıda 90 fian yengemin.İnşallah kalıcı bir hasar bırakmaz vücutta.
Çok sağol teşekkürler.Çok geçmiş olsun
Çok sağ ol canımyeni başlangıcınız hayırlı olsun canım. çok sevindim.