Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Canım başta takıyordum. Şimdi hiçbir şey umrumda değilEşyada yatacak bir yatak olsun yeter. Annemde alabilir. Çok mühim değil. İki yıl sonra her şey çok güzel olacak inanıyorum. Canımız sağ ya
Korkumdan geçer elbet

Çocuklar nasıl Nevoş, Onlara da iyi gelmiştir değil mi? Eşin başta istememiştim ama şimdi sizi rahat bilirse içi daha rahat olur.
Bu mesajı okuyunca hem sevindim, hem de biraz buruk oldum. Sizin imkanınız vardı gittiniz, geride kalanlar da hayatı düzelse, biraz rahatlasa keşke

Çocuklar iyi canım yerimiz çok güzel. Burada insanlar çok iyiAllah razı olsun herkes yardımcı oluyor.
Canım Malatyada kimse kalmadıDün GSM operatörü e bakılmış. Sadece 52.000 kişi orada yaşıyor görünüyormuş. Benim tanıdığım kimse kalmadı. Kayınvalidem ile görümcem oradalar. Onlarda bahçedeki evimiz çok iyi durumda. Bizim orada kalmama sebebimiz eğitim.
Çocuğu okula giden kimse kalmadı orada
Bende annem olmasa çıkamadım. Maddi olarak gücüm bir süre yetmezdi

Nevos evi sevdin mi

Nevrossss cok sevindim nasil sevdinmi evini

Çok sevindim her şey güzel olacak bundN sonra Allah’ın izniyle

Ne güzel Allah razı olsun iyi insanlardan.
Kimi bir süreliğine gitmiştir, korkudan, kalacak yeri olmadığından. Allah hepsine kolaylık versin
Aile madden olduğu kadar manevi olarak da çok önemli.

Ne güzel Allah razı olsun iyi insanlardan.
Kimi bir süreliğine gitmiştir, korkudan, kalacak yeri olmadığından. Allah hepsine kolaylık versin
Aile madden olduğu kadar manevi olarak da çok önemli.
Bizim gibi iki yıllığına çıktılar canımBazıları temelli gittiOna çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…