Canım başta takıyordum. Şimdi hiçbir şey umrumda değilGeçer ablam oda geçer biz bile nasıl etkilendik hala sallanıyor gibi benim bile bedenim.Belki zaman alacak ama geçecek inşallah hepsidinlen bol bol .Eşya yardımı falan da yapilcakmis abla yavaş yavaş herşey tamamlanır,yeniden güzel başlangiclar yapmanın zamanı
Çok geçmiş olsun ablacımGünaydınlar hanımlar yengem yoğun bakımda beyinkanaması geçirdi kuzene gidecem bugün yarın gelicem uyutuyorlarmış doktor biraz kritik demiş yaşıda 90 fian yengemin.İnşallah kalıcı bir hasar bırakmaz vücutta.
Çok sağol nevoşcum teşekkürlerÇok geçmiş olsun ablacım
Çocuklar nasıl Nevoş, Onlara da iyi gelmiştir değil mi? Eşin başta istememiştim ama şimdi sizi rahat bilirse içi daha rahat olur.Canım başta takıyordum. Şimdi hiçbir şey umrumda değilEşyada yatacak bir yatak olsun yeter. Annemde alabilir. Çok mühim değil. İki yıl sonra her şey çok güzel olacak inanıyorum. Canımız sağ ya
Korkumdan geçer elbet
İyiyim aşkom sağ olAşkom,nasılsın?
Çocuklar iyi canım yerimiz çok güzel. Burada insanlar çok iyiÇocuklar nasıl Nevoş, Onlara da iyi gelmiştir değil mi? Eşin başta istememiştim ama şimdi sizi rahat bilirse içi daha rahat olur.
Bu mesajı okuyunca hem sevindim, hem de biraz buruk oldum. Sizin imkanınız vardı gittiniz, geride kalanlar da hayatı düzelse, biraz rahatlasa keşke
Nevos evi sevdin miÇocuklar iyi canım yerimiz çok güzel. Burada insanlar çok iyiAllah razı olsun herkes yardımcı oluyor.
Canım Malatyada kimse kalmadıDün GSM operatörü e bakılmış. Sadece 52.000 kişi orada yaşıyor görünüyormuş. Benim tanıdığım kimse kalmadı. Kayınvalidem ile görümcem oradalar. Onlarda bahçedeki evimiz çok iyi durumda. Bizim orada kalmama sebebimiz eğitim.
Çocuğu okula giden kimse kalmadı orada
Bende annem olmasa çıkamadım. Maddi olarak gücüm bir süre yetmezdi
Nevrossss cok sevindim nasil sevdinmi eviniÇocuklar iyi canım yerimiz çok güzel. Burada insanlar çok iyiAllah razı olsun herkes yardımcı oluyor.
Canım Malatyada kimse kalmadıDün GSM operatörü e bakılmış. Sadece 52.000 kişi orada yaşıyor görünüyormuş. Benim tanıdığım kimse kalmadı. Kayınvalidem ile görümcem oradalar. Onlarda bahçedeki evimiz çok iyi durumda. Bizim orada kalmama sebebimiz eğitim.
Çok şükür aşkom , iyiyim ben deİyiyim aşkom sağ olSen nasılsın
Nevos evi sevdin mi
Güzel canlarımNevrossss cok sevindim nasil sevdinmi evini
Hersey yeniden başladı vardır bundada bir hayır kuzum benimGüzel canlarım
Çok sevindimCanım aslında çok güzel bir yerdeyizGöremeden bir otel.
Ama ben dün sabah 8 de uyandım ve hiç uyumadım. 32 saat oldu galibaÖyle olunca çok yoruldum. Bugün kira sözleşmesinin yaptık, elektrik, su, doğalgaz, internet onları bağlattık. Hepsi benim adıma oldu. Şimdi duş aldım uyuyacağım. Psikolojim iyi değil sürekli sallanıyorum sanıyorum Göremeden taş evlerdeyiz burası bile ürkütüyor
Evimiz güzel tam merkeziEv sahibi evi yeni boyatmış, her yeri yenilemiş. Evden çıkardıklarımızı bıraktık. Eşya durumuna bakacağız artık
Ne güzel Allah razı olsun iyi insanlardan.Çocuklar iyi canım yerimiz çok güzel. Burada insanlar çok iyiAllah razı olsun herkes yardımcı oluyor.
İnşallah canımÇok sevindimher şey güzel olacak bundN sonra Allah’ın izniyle
Bizim gibi iki yıllığına çıktılar canımNe güzel Allah razı olsun iyi insanlardan.
Kimi bir süreliğine gitmiştir, korkudan, kalacak yeri olmadığından. Allah hepsine kolaylık versin
Aile madden olduğu kadar manevi olarak da çok önemli.
Nevşehir çok güzeldir, sizede çok iyi gelecek nevodimGüzel canlarım