- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.390
- 60
Hep öylesiniz nevoşcum aklımızdasınız.Dua edin ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep öylesiniz nevoşcum aklımızdasınız.Dua edin ablacım
Allah korumuş. Girmesin nevoşumAblacım eşime izin vermiyorlar verince hemen gideceğiz.
Eşim iki defa girdi ufak tefek bir şeyler aldı. Kıyafet, kitap, çarşaf, havlu gibi...
Dün bize söylemeden ikinci kez girmiş. TV ve pcyi alayım demiş. O sıra deprem oldu. Ev nasıl sallandı anlatamam. Eşimi aradım işim var iyiyim dedi. Meğer evdeymiş.
Dün yasaklandı eve girilmesi. İzin verilmezse eşyalarla yıkılacak
Abla zaten dolaplar, masalar kırılmış. Tabaklar, bardaklar hiç yok. Benim gardrop eskiydi.Halılar çok batmış ve alınmaya bilir. Ondan çok kurtaracak eşya yok
Allah razı olsunHep öylesiniz nevoşcum aklımızdasınız.
Evler harap canım şiddetli artçı olursa yıkılabilir. Dün olan depremde az hasarlı denen bir ev yıkıldı.Allah korumuş. Girmesin nevoşum
İzin niye vermiyorlar ki Sonuçta durumunuz belli.
İnşallah biran önce izin verirler
Düzgün malzeme kullanılmamış demek ki birde sizin oradaki evler çok yüksek katlıEvler harap canım şiddetli artçı olursa yıkılabilir. Dün olan depremde az hasarlı denen bir ev yıkıldı.
Sende nevoşcum sağol bitanemAllah razı olsun
Çok üzücü en ufsk bir sallantıda bile gidiyor demek ki.Evler harap canım şiddetli artçı olursa yıkılabilir. Dün olan depremde az hasarlı denen bir ev yıkıldı.
10 katlı benim binaDüzgün malzeme kullanılmamış demek ki birde sizin oradaki evler çok yüksek katlı
Eşin girmez inşallah bidaha.
Abla dün iyi salladıSende nevoşcum sağol bitanem
Çok üzücü en ufsk bir sallantıda bile gidiyor demek ki.
Ondan haberim yoktu,dün hiç tv izlemedim.Abla dün iyi salladı
Geçmiş olsun canımAbla dün iyi salladı
Gecede Elazığ'da olduOndan haberim yoktu,dün hiç tv izlemedim.
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım
Hiç haberim olmadı umarım yüksek değildir şiddeti.Gecede Elazığ'da oldu
10 katlı benim bina
Alt katta olanların iç duvarlar hep yıkılmış.
Dün bir arkadaşım kuzeninin evinin videosunu attı. Bize yakın bende tanıyorum. Yok böyle bir şey yaBizim altlarda o tarzmış
Sağ ol canım
Biz birde telefonlada görüşüyoruz nevoşumla dahada zor geliyor.Ben de onunla konusurken ne diyeceğimi bilemiyorum, nasılsın derken bile zorlanıyorum.
4.6 - 4.6-4.3 - 4. 2-3.5 böyle beş defa olmuş.Hiç haberim olmadı umarım yüksek değildir şiddeti.
Hayırlısı olsun canımBiz bu gece gidiyoruz