Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
İnşallah 🥺
Üzülmeye utanıyor insan 🥺
İnsanlar evlatlarını, anne, babalarını kaybetti🥺
Eşimin aileden 9 kişi bizde 3 kişi🥺arkadaşlarımın çocukları, komşularımız🥺
evet onlar daha zor canım. insanların canı gitti. eşya, Allahın izniyle zamanla olur. baştan tabi eşyasız zor olur ama zamanla her şeyiniz olur yeniden.

Günaydın bitanem ben iyiyim sağol aklım sizlerde hep ne yaptınız ev durumunu bulundu demi,evden haber varmı eşyalar için alma durumu olacakmı. :KK200:
Ablacım eşime izin vermiyorlar verince hemen gideceğiz.
Eşim iki defa girdi ufak tefek bir şeyler aldı. Kıyafet, kitap, çarşaf, havlu gibi...
Dün bize söylemeden ikinci kez girmiş. TV ve pcyi alayım demiş. O sıra deprem oldu. Ev nasıl sallandı anlatamam. Eşimi aradım işim var iyiyim dedi. Meğer evdeymiş. 🥺
Dün yasaklandı eve girilmesi. İzin verilmezse eşyalarla yıkılacak🥺
Abla zaten dolaplar, masalar kırılmış. Tabaklar, bardaklar hiç yok. Benim gardrop eskiydi.Halılar çok batmış ve alınmaya bilir. Ondan çok kurtaracak eşya yok🥺

Ablacım eşime izin vermiyorlar verince hemen gideceğiz.
Eşim iki defa girdi ufak tefek bir şeyler aldı. Kıyafet, kitap, çarşaf, havlu gibi...
Dün bize söylemeden ikinci kez girmiş. TV ve pcyi alayım demiş. O sıra deprem oldu. Ev nasıl sallandı anlatamam. Eşimi aradım işim var iyiyim dedi. Meğer evdeymiş. 🥺
Dün yasaklandı eve girilmesi. İzin verilmezse eşyalarla yıkılacak🥺
Abla zaten dolaplar, masalar kırılmış. Tabaklar, bardaklar hiç yok. Benim gardrop eskiydi.Halılar çok batmış ve alınmaya bilir. Ondan çok kurtaracak eşya yok🥺
Şu anda gitmekte zor gibi yani,izin verilincede gitmek gerekiyor.
Kötü olmuş depreme ykalanmasıda,neyseki bişi olmamış çok şükür.
En azından ufak tefekte olsa bişileri almış bunada şükür,giden eşyaya olsun canınız sağ sonuçta eşya alınır nasılsa.
Sen korkma diye söylememiş oda haklı,aklın kalacaktı yoksa.

Şu anda gitmekte zor gibi yani,izin verilincede gitmek gerekiyor.
Kötü olmuş depreme ykalanmasıda,neyseki bişi olmamış çok şükür.
En azından ufak tefekte olsa bişileri almış bunada şükür,giden eşyaya olsun canınız sağ sonuçta eşya alınır nasılsa.
Sen korkma diye söylememiş oda haklı,aklın kalacaktı yoksa.
Abla inan koltuk, masa, dolap hiç umrumda değil ama işte insanın biriktirdiği anıları var. Onları bırakmak zor geliyor.
Pc yi evden alma sebebi içinde 20 yıllık fotoğraflarımız var🥺

Abla inan koltuk, masa, dolap hiç umrumda değil ama işte insanın biriktirdiği anıları var. Onları bırakmak zor geliyor.
Pc yi evden alma sebebi içinde 20 yıllık fotoğraflarımız var🥺
Kesinlikle haklasın insanız sonuçta giden hayallerimizede üzülüyoruz,eşya dediğimiz nedir ki nasılsa alınır yerine konur gene.
1 tabağın bile hatırası olabiliyor,üzülmemek mümkün değil ki.:KK74:

X