Eşinin kalacağını biliyorum,diğer kardeşinde olackmı diye sormuştum,onlar ayrı kalırlar zaten.Eşim burada kalacak. Bizde annem ve kız kardeşim ile yaşayacağız.
Günaydın canlarımKandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin
Sağol şekerciğimHayırlı kandilleriniz olsun hanımlar.
Nasılsın bebişim? Ben bi kaç gündür gündemden uzak durmaya çalışıyorum, o geceden önceki buradaki bizi o kadar özledim kiGünaydın bebişim
Sende sağol şekercimSağol şekerciğim
Hayırlı cumalar hayırlı kandiller herkese
Selamünaleyküm Canlar,kandiliniz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah
İyiyim bebisim ,ben de izlemiyorum ,depresyondan çıkma şansımız yok izlersek. En kısa zamanda eski günlerimize döneceğiz, hep beraberNasılsın bebişim? Ben bi kaç gündür gündemden uzak durmaya çalışıyorum, o geceden önceki buradaki bizi o kadar özledim ki
Evet evet Kırıkkale de ailem. Onlar bile ikinci depremde korkup dedemlere gitmişler müstakil evleri var da. Siz ne yaşadınız kimbilir diyorlar. Aynen öyle kelimlerim yetersiz kaldığı bir dönemdeyiz yine de varlığınız iyi geliyor sağ olunBazen insanın boğazı düğümlenir söylecek bişi bulamazsın ya,bu durumda aynı böyle insan ne yazacağını söyleyeceğini bilemiyor.Ailen daha uzaktadır herhalde demi,en azından moral olur sizlerede orada olmak.
Çok geçmiş olsun canım wunderim,rabbim beterinden korusun. Tekrarı olmasın inşEvet evet Kırıkkale de ailem. Onlar bile ikinci depremde korkup dedemlere gitmişler müstakil evleri var da. Siz ne yaşadınız kimbilir diyorlar. Aynen öyle kelimlerim yetersiz kaldığı bir dönemdeyiz yine de varlığınız iyi geliyor sağ olun
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yaşatmasınEvet evet Kırıkkale de ailem. Onlar bile ikinci depremde korkup dedemlere gitmişler müstakil evleri var da. Siz ne yaşadınız kimbilir diyorlar. Aynen öyle kelimlerim yetersiz kaldığı bir dönemdeyiz yine de varlığınız iyi geliyor sağ olun
Çok geçmiş olsun canım wunderim,rabbim beterinden korusun. Tekrarı olmasın inş
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yaşatmasın
Yok onlar ayrı ablacım biz sadece annem ve kız kardeşim ile yaşayacağızEşinin kalacağını biliyorum,diğer kardeşinde olackmı diye sormuştum,onlar ayrı kalırlar zaten.
En güzeli zaten kafan rahat olur en azından.Yok onlar ayrı ablacım biz sadece annem ve kız kardeşim ile yaşayacağız