- 5 Mayıs 2020
- 12.757
- 39.510
İnşallah daha güzel günlere bebişimİyiyim bebisim ,ben de izlemiyorum ,depresyondan çıkma şansımız yok izlersek. En kısa zamanda eski günlerimize döneceğiz, hep beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah daha güzel günlere bebişimİyiyim bebisim ,ben de izlemiyorum ,depresyondan çıkma şansımız yok izlersek. En kısa zamanda eski günlerimize döneceğiz, hep beraber
Amin bebişimİnşallah daha güzel günlere bebişim
Aynen abla hep beraber yaşanmaz.En güzeli zaten kafan rahat olur en azından.
Olmazda zaten herkes için öyle aslında.Aynen abla hep beraber yaşanmaz.
Beybittooommmm yoksunİnşallah daha güzel günlere bebişim
Hiç bi şey için gerekli motivasyonu bulamıyorumBeybittooommmm yoksun
Amin canım ,insallah sorun çıkmaz sağlıkla gelsinHayırlı kandiller. Ben de bugün doktora gittim ve bebeğimin ense kalınlığı olduğunu öğrendim. Down sendromu riski olabilir, 12. Haftada bir daha görüşelim dedi. Kan verdim, önümüzdeki hafta çıkacak. dualarınıza bizi de ekleyin, inşallah bir sorun çıkmaz, bebek büyüdükçe geçer
AminAmin canım ,insallah sorun çıkmaz sağlıkla gelsin
Aradım bugün ulaşamadım mesaj attım sonra görüşemedik daha,iyidir umarımBaloncukum keşke gelsen seni çok özledik Bal0ncuk
Sağlıcakla güzel sonuçları olsunHayırlı kandiller. Ben de bugün doktora gittim ve bebeğimin ense kalınlığı olduğunu öğrendim. Down sendromu riski olabilir, 12. Haftada bir daha görüşelim dedi. Kan verdim, önümüzdeki hafta çıkacak. dualarınıza bizi de ekleyin, inşallah bir sorun çıkmaz, bebek büyüdükçe geçer
İnşallah sorun çıkmaz canım. Hayırlı kandillerHayırlı kandiller. Ben de bugün doktora gittim ve bebeğimin ense kalınlığı olduğunu öğrendim. Down sendromu riski olabilir, 12. Haftada bir daha görüşelim dedi. Kan verdim, önümüzdeki hafta çıkacak. dualarınıza bizi de ekleyin, inşallah bir sorun çıkmaz, bebek büyüdükçe geçer
Çok haklısın kuzucumHiç bi şey için gerekli motivasyonu bulamıyorum
Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin inş canım aysomHayırlı kandiller. Ben de bugün doktora gittim ve bebeğimin ense kalınlığı olduğunu öğrendim. Down sendromu riski olabilir, 12. Haftada bir daha görüşelim dedi. Kan verdim, önümüzdeki hafta çıkacak. dualarınıza bizi de ekleyin, inşallah bir sorun çıkmaz, bebek büyüdükçe geçer
İnş gül goncam, rabbim ferahlık versin inşallahAradım bugün ulaşamadım mesaj attım sonra görüşemedik daha,iyidir umarım
Sağlıcakla güzel sonuçları olsun
Sağlıkla gelsin inşallahHayırlı kandiller. Ben de bugün doktora gittim ve bebeğimin ense kalınlığı olduğunu öğrendim. Down sendromu riski olabilir, 12. Haftada bir daha görüşelim dedi. Kan verdim, önümüzdeki hafta çıkacak. dualarınıza bizi de ekleyin, inşallah bir sorun çıkmaz, bebek büyüdükçe geçer
İnşallah sorun olmaz kuzum benim duam minigimizleHayırlı kandiller. Ben de bugün doktora gittim ve bebeğimin ense kalınlığı olduğunu öğrendim. Down sendromu riski olabilir, 12. Haftada bir daha görüşelim dedi. Kan verdim, önümüzdeki hafta çıkacak. dualarınıza bizi de ekleyin, inşallah bir sorun çıkmaz, bebek büyüdükçe geçer
Aradım bugün ulaşamadım mesaj attım sonra görüşemedik daha,iyidir umarım
Sağlıcakla güzel sonuçları olsun
İnşallah sorun çıkmaz canım. Hayırlı kandiller
Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin inş canım aysom
Sağlıkla gelsin inşallah
Allah razı olsun canlarım, inşallahİnşallah sorun olmaz kuzum benim duam minigimizle
İnşallah sorun çıkmayacak kuzu, dualarımız seninleHayırlı kandiller. Ben de bugün doktora gittim ve bebeğimin ense kalınlığı olduğunu öğrendim. Down sendromu riski olabilir, 12. Haftada bir daha görüşelim dedi. Kan verdim, önümüzdeki hafta çıkacak. dualarınıza bizi de ekleyin, inşallah bir sorun çıkmaz, bebek büyüdükçe geçer
İnşallah canım. Aminİnşallah sorun çıkmayacak kuzu, dualarımız seninle