Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
İkili test için mi kan verdin? Risk yüksek çıkıp sağlıklı doğan kaç bebek biliyorum. Allah’ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah.

İkili test için mi kan verdin? Risk yüksek çıkıp sağlıklı doğan kaç bebek biliyorum. Allah’ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah.
İnşallah canım Yok, ultrason görüntüsüinde ense kalınlığı bariz var. Kuzenim istanbulda tüp bebek doktoru, kendi doktorundan sonra hemen onu aradım. Nift diye bir test varmış, %98 doğru çıkıyormuş. Hiç başka şeylerle vakit kaybetmeyelim, sonuca göre bana gelirsiniz Dedi. O testi yaptırdım. Daha ikili üçlü dörtlü filan yaptırmadım bi şey. Bu teste de 7200 lira verdik, 1 tüp kan aldılar Sadece. zor zamanımıza da denk geldi maddi olarak ama hayırlısı çıksın inşallah

Rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah canım kuzucum

Zaten onu yaptırdıysanız başka bir şeye gerek kalmaz. Güzel sonuçlar alacaksınız inşallah.

Yani sana
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah Nevoşum. Eşim sabah diyor ki var mıymış bir gelişme onlarda (sizi kast ediyor), dedim dur Whatsapp’tan darlamayayım önce siteden bakayım. Sizin için de en hayırlısı olsun inşallah.

Amin inşallah Nevoşum. Eşim sabah diyor ki var mıymış bir gelişme onlarda (sizi kast ediyor), dedim dur Whatsapp’tan darlamayayım önce siteden bakayım. Sizin için de en hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canım Allah razı olsun
Rabbim bir kapı açacak inşallah
Burada hep birlikte aynı odada kalıyoruz.
Eve eşya koyabilirsen. Ayrı odalarda nasıl yatarım bilmiyorum
Çocukları okula, kursa nasıl yollarım
Eşim olmadan nasıl yaşarım

Ayrı odalarda nasıl yatarım bilmiyorum
Çocukları okula, kursa nasıl yollarım
Eşim olmadan nasıl yaşarım
Bu kısımları düşünmek beni de çok yoruyor. Eşimi bu akşam gönderdim, o geceden sonra ilk defa aynı çatı altında değiliz. İkinci geliyor diye çocukla farklı odalarda yatmaya başlayayım diyordum, şimdi gözümün önünden ayıramıyorum. Değil ki tam gün kreşe yollamak… Geçecek inşallah, mecbur kalınca alışırız umarım.

İnşallah canım inşallah
Burada kalabalığız. Çok anlamıyorum. Ama arada geliyor

Rabbim hayırlısını versin riskli gebelik olup sağlıkli doğan bebekler var benim de çevrem de .

Her şey için zaman gerekiyor, zamanla izler silinmese bile alısılır inşallah.. Oğlun nasıl margırıt, psikolojik olarak çok etkilenmedi inşallah

Her şey için zaman gerekiyor, zamanla izler silinmese bile alısılır inşallah.. Oğlun nasıl margırıt, psikolojik olarak çok etkilenmedi inşallah
Deprem sırasında uyanmadı ama sonrasındaki tüm kaçışımıza, paniğimize, korkumuza şahit oldu. Evden çıkarken evin o halini gördü. Altını ıslatıyor o günden beri, öfke nöbetleri ve uyku problemi var. Bir iki hafta önce sömestrda geldiğimizde anneannesiyle uyuyan çocuk şimdi kesinlikle bizden ayrı yatmıyor. Yine de depremi görmediği için şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…