- 21 Kasım 2017
- 27.624
- 120.942
İkili test için mi kan verdin? Risk yüksek çıkıp sağlıklı doğan kaç bebek biliyorum. Allah’ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah.Hayırlı kandiller. Ben de bugün doktora gittim ve bebeğimin ense kalınlığı olduğunu öğrendim. Down sendromu riski olabilir, 12. Haftada bir daha görüşelim dedi. Kan verdim, önümüzdeki hafta çıkacak. dualarınıza bizi de ekleyin, inşallah bir sorun çıkmaz, bebek büyüdükçe geçer
İnşallah canımİkili test için mi kan verdin? Risk yüksek çıkıp sağlıklı doğan kaç bebek biliyorum. Allah’ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah.
Rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah canım kuzucumİnşallah canımYok, ultrason görüntüsüinde ense kalınlığı bariz var. Kuzenim istanbulda tüp bebek doktoru, kendi doktorundan sonra hemen onu aradım. Nift diye bir test varmış, %98 doğru çıkıyormuş. Hiç başka şeylerle vakit kaybetmeyelim, sonuca göre bana gelirsiniz Dedi. O testi yaptırdım. Daha ikili üçlü dörtlü filan yaptırmadım bi şey. Bu teste de 7200 lira verdik, 1 tüp kan aldılar Sadece. zor zamanımıza da denk geldi maddi olarak ama hayırlısı çıksın inşallah
Amin, çok aminRabbim hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah canım kuzucum
Zaten onu yaptırdıysanız başka bir şeye gerek kalmaz. Güzel sonuçlar alacaksınız inşallah.İnşallah canımYok, ultrason görüntüsüinde ense kalınlığı bariz var. Kuzenim istanbulda tüp bebek doktoru, kendi doktorundan sonra hemen onu aradım. Nift diye bir test varmış, %98 doğru çıkıyormuş. Hiç başka şeylerle vakit kaybetmeyelim, sonuca göre bana gelirsiniz Dedi. O testi yaptırdım. Daha ikili üçlü dörtlü filan yaptırmadım bi şey. Bu teste de 7200 lira verdik, 1 tüp kan aldılar Sadece. zor zamanımıza da denk geldi maddi olarak ama hayırlısı çıksın inşallah
Prensesim nasıl her şey yolunda mıZaten onu yaptırdıysanız başka bir şeye gerek kalmaz. Güzel sonuçlar alacaksınız inşallah.
İki gün önce gittim doktora, her şey yolunda. Abisine benziyor.Prensesim nasıl her şey yolunda mı
Yani sanaİki gün önce gittim doktora, her şey yolunda. Abisine benziyor.
Amin inşallah Nevoşum. Eşim sabah diyor ki var mıymış bir gelişme onlarda (sizi kast ediyor), dedim dur Whatsapp’tan darlamayayım önce siteden bakayım.Yani sana
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım Allah razı olsunAmin inşallah Nevoşum. Eşim sabah diyor ki var mıymış bir gelişme onlarda (sizi kast ediyor), dedim dur Whatsapp’tan darlamayayım önce siteden bakayım.Sizin için de en hayırlısı olsun inşallah.
Bu kısımları düşünmek beni de çok yoruyor. Eşimi bu akşam gönderdim, o geceden sonra ilk defa aynı çatı altında değiliz. İkinci geliyor diye çocukla farklı odalarda yatmaya başlayayım diyordum, şimdi gözümün önünden ayıramıyorum. Değil ki tam gün kreşe yollamak… Geçecek inşallah, mecbur kalınca alışırız umarım.Ayrı odalarda nasıl yatarım bilmiyorum
Çocukları okula, kursa nasıl yollarım
Eşim olmadan nasıl yaşarım
İnşallah canım inşallahBu kısımları düşünmek beni de çok yoruyor. Eşimi bu akşam gönderdim, o geceden sonra ilk defa aynı çatı altında değiliz. İkinci geliyor diye çocukla farklı odalarda yatmaya başlayayım diyordum, şimdi gözümün önünden ayıramıyorum. Değil ki tam gün kreşe yollamak… Geçecek inşallah, mecbur kalınca alışırız umarım.
Evet dün gece oldu Perşembe akşamı 22_47 gibiydi benim olduğum şehirde de hissedildi tam yatmistim hissetim .Hatay'da 5.1 büyüklüğünde olmusya yine yeni duydum ben
Rabbim hayırlısını versin riskli gebelik olup sağlıkli doğan bebekler var benim de çevrem de .İnşallah canımYok, ultrason görüntüsüinde ense kalınlığı bariz var. Kuzenim istanbulda tüp bebek doktoru, kendi doktorundan sonra hemen onu aradım. Nift diye bir test varmış, %98 doğru çıkıyormuş. Hiç başka şeylerle vakit kaybetmeyelim, sonuca göre bana gelirsiniz Dedi. O testi yaptırdım. Daha ikili üçlü dörtlü filan yaptırmadım bi şey. Bu teste de 7200 lira verdik, 1 tüp kan aldılar Sadece. zor zamanımıza da denk geldi maddi olarak ama hayırlısı çıksın inşallah
Hiç kesilmedi zatenEvet dün gece oldu Perşembe akşamı 22_47 gibiydi benim olduğum şehirde de hissedildi tam yatmistim hissetim .
amin inşallahRabbim hayırlısını versin riskli gebelik olup sağlıkli doğan bebekler var benim de çevrem de .
Geçmiş olsun canımEvet dün gece oldu Perşembe akşamı 22_47 gibiydi benim olduğum şehirde de hissedildi tam yatmistim hissetim .
Her şey için zaman gerekiyor, zamanla izler silinmese bile alısılır inşallah.. Oğlun nasıl margırıt, psikolojik olarak çok etkilenmedi inşallahBu kısımları düşünmek beni de çok yoruyor. Eşimi bu akşam gönderdim, o geceden sonra ilk defa aynı çatı altında değiliz. İkinci geliyor diye çocukla farklı odalarda yatmaya başlayayım diyordum, şimdi gözümün önünden ayıramıyorum. Değil ki tam gün kreşe yollamak… Geçecek inşallah, mecbur kalınca alışırız umarım.
Deprem sırasında uyanmadı ama sonrasındaki tüm kaçışımıza, paniğimize, korkumuza şahit oldu. Evden çıkarken evin o halini gördü. Altını ıslatıyor o günden beri, öfke nöbetleri ve uyku problemi var. Bir iki hafta önce sömestrda geldiğimizde anneannesiyle uyuyan çocuk şimdi kesinlikle bizden ayrı yatmıyor. Yine de depremi görmediği için şükrediyorum.Her şey için zaman gerekiyor, zamanla izler silinmese bile alısılır inşallah.. Oğlun nasıl margırıt, psikolojik olarak çok etkilenmedi inşallah