- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Hayırlısı olsun inşallah ablacım herşey daha güzel olsun inşallah canımın iciCanım ev tuttuk araç ayarlayınca gideceğiz. Eşiminde izin alması lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah ablacım herşey daha güzel olsun inşallah canımın iciCanım ev tuttuk araç ayarlayınca gideceğiz. Eşiminde izin alması lazım.
Nevoşum tutmuşsunuz evi Rabbim bu başlangıcı hakkınızda hayırlı eylesin ayağınıza taş değdirmesin yavrularının güzel günlerini göstersin sana
İnşallah canım benimHayırlısı olsun inşallah ablacım herşey daha güzel olsun inşallah canımın ici
Allah razı olsun canım benimNevoşum tutmuşsunuz evi Rabbim bu başlangıcı hakkınızda hayırlı eylesin ayağınıza taş değdirmesin yavrularının güzel günlerini göstersin sana
En son kazenden haber gelmiş onu okumuştum,üzücü yaşadıkları kolay değil.Ben de baloncuk sormak için girdim ya aklima düştü dün gece. Nasıllar iyiler mi
Yaso nasıllar iyilermi görüşürsen geçmiş olsun dilekerimi iletirmisin,aslında konuşmak isterdim kendisiyle numaraı yok bende.Bugün konuştum canım. Lena biraz toparlamış ama hırçınlaştı dedi.
Evet Urfa daydım iyiyiz çok şükür ailemin yanına geldik buradayız şimdilik okul açılasiya kadarEn son kazenden haber gelmiş onu okumuştum,üzücü yaşadıkları kolay değil.
Sern nasılsın urfadaydın demi iyisiniszdir umarım
Yaso nasıllar iyilermi görüşürsen geçmiş olsun dilekerimi iletirmisin,aslında konuşmak isterdim kendisiyle numaraı yok bende.
Evinizde sıkıntı yoktur umarım,ailenin yanında olmk bile güç kuvvet veriyor .Evet Urfa daydım iyiyiz çok şükür ailemin yanına geldik buradayız şimdilik okul açılasiya kadar
Evet hasar için bakılmış yok denmiş duvar çatlakları zaten mühim değilmiş, öyle tabi buraya gelmek bize iyi geldi öncesinde benim okulun bahçesinde kaldık bir gece sonra çıktık yola Nurdağı viyadükler kapalıydı açılmasını bekledik falan ama başkalarının yaşadıkları yanında bizimkiler hiçbir şey tabi. İnşallah zamanla sarılacak yaralar Allah etkilenen herkesin yardımcısı olsunEvinizde sıkıntı yoktur umarım,ailenin yanında olmk bile güç kuvvet veriyor .
Bazen insanın boğazı düğümlenir söylecek bişi bulamazsın ya,bu durumda aynı böyle insan ne yazacağını söyleyeceğini bilemiyor.Ailen daha uzaktadır herhalde demi,en azından moral olur sizlerede orada olmak.Evet hasar için bakılmış yok denmiş duvar çatlakları zaten mühim değilmiş, öyle tabi buraya gelmek bize iyi geldi öncesinde benim okulun bahçesinde kaldık bir gece sonra çıktık yola Nurdağı viyadükler kapalıydı açılmasını bekledik falan ama başkalarının yaşadıkları yanında bizimkiler hiçbir şey tabi. İnşallah zamanla sarılacak yaralar Allah etkilenen herkesin yardımcısı olsun
Bebişim günaydınBebisim JOYz
Günaydın bebişimBebişim günaydın
Hayırlı olsun nevoşcum güle güle oturun şimdiden,her işiniz rast gitsin,evinizden haber varmı durumlar nasılCanım ev tuttuk araç ayarlayınca gideceğiz. Eşiminde izin alması lazım.
İnşallah ablacımHayırlı olsun nevoşcum güle güle oturun şimdiden,her işiniz rast gitsin,evinizden haber varmı durumlar nasıl
Hep beraber olacaksınız demi evde,ağır hasarlıyı zaten yıkarlar nevoşum geri dönüşüde olmaz zaten.İnşallah ablacım
Abla ev ağır hasarlıO tür evleri yıkıyorlarmış.
Ablacım teşekkür ederim amiiinBlue_Peri doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice sağlıklı yaşların olsun
Eşim burada kalacak. Bizde annem ve kız kardeşim ile yaşayacağız.Hep beraber olacaksınız demi evde,ağır hasarlıyı zaten yıkarlar nevoşum geri dönüşüde olmaz zaten.