İnşallah sultanımm hep birlikte zamanla daha iyi olacağızİyi olacaklar inşallah
Bekliyorum
Sana küstümBekliyorum
Niye ki ?Sana küstüm
Sayfa 109.Niye ki ?
Seni yerim,daha bitmemisti kiiii ,kızlarla sohbete dalınca yarım kaldı ,küsmessin sen banaSayfa 109.
Küstüm, hem de 3 kişilik. ben, oğlum ve kar ondaki adına. hadi çık işin içindenSeni yerim,daha bitmemisti kiiii ,kızlarla sohbete dalınca yarım kaldı ,küsmessin sen bana
Kıyamazsın sen banaKüstüm, hem de 3 kişilik. ben, oğlum ve kar ondaki adına. hadi çık işin içinden
Sen bana çatır çutur kıymışsın ama neyse hadi, yarın Kandil. Büyüğümsün, elini öpeyim de harçlık ber barışalım.Kıyamazsın sen bana
Sen bana çatır çutur kıymışsın ama neyse hadi, yarın Kandil. Büyüğümsün, elini öpeyim de harçlık ber barışalım.
Amin kuzum aynen öyle sevdiklerimiz sağ olsun ,çocuklar üzülmesin daha fazlaDaha çok kutlariz ,sağlıklı,sağ,salim olalim yeter
İyi geceler kuzum amiiinAmin amin Allah herkese daimi sağlık versin ,huzurunu arttırsın,darda bırakmasın
Hepinizi seviyorum iyi geceler
Canlarımın ciğerlerimin taa içleri teşekkür ederimBlue_Peri canımın içi, doğum günün geçmiş ama kutlu Olsun. Allah sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar nasip etsin
Ah kuzum ya ne hayatlar kaldı geride,ve kimler neler yaşadı şu felakette çok kötü çok zorYa şaka bi yana, içim hala için için yanıyor. Beni bir de depremzede kayıt birimine verdiler. İlçeye gelenleri kaydediyoruz. mümkün mertebe yaşanılanları sormak istemiyorum, işimi yapıp vatandaşı da bekletmeden evine göndermek istiyorum ama bazen sohbet oluyor tabii. insanlar da iç dökmek istiyor.
Bugün bi abi anlattı. 2 çocuğu İle fırlamışlar dışarı, eşiyle kızı da arkalarından geliyormuş. abi kapıdan çıkıp arkasını dönmüş, hanımla kızı daha çıkamadan bina çökmüş. üstlerine çöktüğünü gördüm diyor. 2. Gün çıkarmışlar enkazdan ama Kızcağız o anda enkazda vefat etmiş, hanımının kolu kangren olmuş kesmişler… içim dayanmadı artık dinlemeye.
Bir vatandaş da saat 5 gibi işlemini yaparken su istedi, sabahtan beri boğazımdan bi şey geçmedi dedi. Ben de su içiyordum, o an yerin 7 kat dibine girdim. ben hamileyim su içmem lazım diye düşünürken aslında düşüncesiz davranmıştım İnsanların karşısında su içerken.
Çok hassas konular var arkadaşlar, olaylar çok zor sindirilecek boyutta. Rutine dönmeye çalışsam da kendi adıma, sizlere rol kesiyorum şu An mesela burada. Hani eskiden sataşırdım filan, o hallerimi özledim dönmek istiyorum kendimi zorlayarak ama olmuyor. Bilmiyorum ne zaman geçecek.
Yazdım yazdım görmedin iki kere dedim bir şey mi olduAy yok kukrişim öyle bir şey neden engelleyim
Öyle canım hamd olsunİşte nasıl iyi olunabilirse dediğin gibi kukrişim. Canları sağ ya ona seviniyoruz
Canım benim kıyamam o da hissediyor normal ,atlatacaklar inşallah birqz zamanBugün konuştum canım. Lena biraz toparlamış ama hırçınlaştı dedi.