Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Ya şaka bi yana, içim hala için için yanıyor. Beni bir de depremzede kayıt birimine verdiler. İlçeye gelenleri kaydediyoruz. mümkün mertebe yaşanılanları sormak istemiyorum, işimi yapıp vatandaşı da bekletmeden evine göndermek istiyorum ama bazen sohbet oluyor tabii. insanlar da iç dökmek istiyor.

Bugün bi abi anlattı. 2 çocuğu İle fırlamışlar dışarı, eşiyle kızı da arkalarından geliyormuş. abi kapıdan çıkıp arkasını dönmüş, hanımla kızı daha çıkamadan bina çökmüş. üstlerine çöktüğünü gördüm diyor. 2. Gün çıkarmışlar enkazdan ama Kızcağız o anda enkazda vefat etmiş, hanımının kolu kangren olmuş kesmişler… içim dayanmadı artık dinlemeye.

Bir vatandaş da saat 5 gibi işlemini yaparken su istedi, sabahtan beri boğazımdan bi şey geçmedi dedi. Ben de su içiyordum, o an yerin 7 kat dibine girdim. ben hamileyim su içmem lazım diye düşünürken aslında düşüncesiz davranmıştım İnsanların karşısında su içerken.

Çok hassas konular var arkadaşlar, olaylar çok zor sindirilecek boyutta. Rutine dönmeye çalışsam da kendi adıma, sizlere rol kesiyorum şu An mesela burada. Hani eskiden sataşırdım filan, o hallerimi özledim dönmek istiyorum kendimi zorlayarak ama olmuyor. Bilmiyorum ne zaman geçecek.

Ah kuzum ya ne hayatlar kaldı geride,ve kimler neler yaşadı şu felakette çok kötü çok zor yani insan bazen bukadar acıya felakete nasıl sabreder nasıl akıl sağlığını korur diye düşünüyor. Rabbim çok büyük bir imtihan çok büyük bir acıiçim daralıyor Rabbim yardımcıları olsun biz burda böyle isek yaşayanlar Allah'ım sen dayanma gücü ver
Gözlerinden akillarindan çıkmayacak şeyler yaşayıp görüp şahit oldular . Artık bir mezar yerin olursa şanslısın durumundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…