- 24 Mart 2020
- 9.906
- 35.585
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasmin görüşüyor canım,psikolojik olarak çok uzgundu en son,geçecek ama ,hep beraber iyi olacağızBen de baloncuk sormak için girdim ya aklima düştü dün gece. Nasıllar iyiler mi
Evet güzelciğimmmm mecburen hayat devam ediyor burdan yazması kolay bizler için onlar ne korkular ne zorluklar yaşadı kimbilir inşallah zamanla sarılacak yaralarAşkooom Nevreste
Yasmin görüşüyor canım,psikolojik olarak çok uzgundu en son,geçecek ama ,hep beraber iyi olacağız
Tabii ki canım,biz bile ne kadar çok etkilendik,artık ayağa kalkma zamanı, birbirimize destek olup guclenme zamanıEvet güzelciğimmmm mecburen hayat devam ediyor burdan yazması kolay bizler için onlar ne korkular ne zorluklar yaşadı kimbilir inşallah zamanla sarılacak yaralar
Nevreste siz naptınız sultanım ne zaman geçeceksiniz kardeşinin oraya
Aretim iyi akşamlarAretim Kukrim
İnşallah güzelciğimmmm iyi ki varsınızTabii ki canım,biz bile ne kadar çok etkilendik,artık ayağa kalkma zamanı, birbirimize destek olup guclenme zamanı
Habibte iyi yani olabileceği kadar tabi,baloncuk u bilmiyorum lina birqz hasta idi en son yasminsay yaso konuştun mu canım bir dahaa baloncuklaBen de baloncuk sormak için girdim ya aklima düştü dün gece. Nasıllar iyiler mi
,Bal ümmmnasilsin guzummKıskanç kuzum Blue_Peri
Yakşamlar aretimAretim iyi akşamlar
Çok şükür kuzum, iyiyim, sen nasılsın?,Bal ümmmnasilsin guzumm
Şükür bende iyiyim kuzucummÇok şükür kuzum, iyiyim, sen nasılsın?
Canımmmm Sen de iyi ki varsinİnşallah güzelciğimmmm iyi ki varsınız
çok şükürŞükür bende iyiyim kuzucumm
Kaçırdık mi?Büyüdü o da bir yaş daha Blue_Peri bu ay
Niye aşkom ?WunderLost beni engelledi herhalde
Sekizi idi Rabbim yine burada sevinçlerimizi paylaşacağımız çok çok güzel günler nasip etsin birlikte bize hatta geçmişlerden daha güzellerini amin bu mübarek akşamdaKaçırdık mi?
İkidir görmüyor daNiye aşkom ?