Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevreste abla hayırlı olsun Allah yeni evinizde sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun inşallah Rabbim bu acıları tekrar yaşatmasın hiç kimseye İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah
Nevreste abla hayırlı olsun Allah yeni evinizde sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun inşallah Rabbim bu acıları tekrar yaşatmasın hiç kimseye İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah
Ahretlik bizler bile birebir yaşamamışken ne hale geldik, bölgedeki insanların unutabilmesi için epey zaman geçmesi lazım, gerçi hepsi unutamaz çok acı videolar seyrettim ben izlerken tükendim yaşayanlar nasıl dayanacak, Allah yardım etsin
Ahretlik bizler bile birebir yaşamamışken ne hale geldik, bölgedeki insanların unutabilmesi için epey zaman geçmesi lazım, gerçi hepsi unutamaz çok acı videolar seyrettim ben izlerken tükendim yaşayanlar nasıl dayanacak, Allah yardım etsin
Kaç gündür izliyorum hem tv hemde pc'den videoları,dayanılacak gbi değil zaten,bizler burada kahrolurken oradaki insanımızı anlamak bile zor geliyor artık.Kardeşimde orada görevli gitti arayıp sormıyorum bile nasıl oralar diye.