AşkomAşkooom Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AşkomAşkooom Nevreste
Canım ev tuttuk araç ayarlayınca gideceğiz. Eşiminde izin alması lazım.Evet güzelciğimmmm mecburen hayat devam ediyor burdan yazması kolay bizler için onlar ne korkular ne zorluklar yaşadı kimbilir inşallah zamanla sarılacak yaralar
Nevreste siz naptınız sultanım ne zaman geçeceksiniz kardeşinin oraya
CanomNevreste nevoşum
Aşkom
Çocukların nasıl iyiler miCanım ev tuttuk araç ayarlayınca gideceğiz. Eşiminde izin alması lazım.
Canım ev tuttuk araç ayarlayınca gideceğiz. Eşiminde izin alması lazım.
İşiniz rast gitsin inşallah
Ay yok kukrişim öyle bir şey neden engelleyimWunderLost beni engelledi herhalde
İşte nasıl iyi olunabilirse dediğin gibi kukrişim. Canları sağ ya ona seviniyoruzHabibte iyi yani olabileceği kadar tabi,baloncuk u bilmiyorum lina birqz hasta idi en son yasminsay yaso konuştun mu canım bir dahaa baloncukla
Aşkommmm
İyiyim Cancağzım, sen nasılsın?Cancağızım yasminsay
Bugün konuştum canım. Lena biraz toparlamış ama hırçınlaştı dedi.Habibte iyi yani olabileceği kadar tabi,baloncuk u bilmiyorum lina birqz hasta idi en son yasminsay yaso konuştun mu canım bir dahaa baloncukla
Ben de iyiyim cancağızımİyiyim Cancağzım, sen nasılsın?
Tüm düzeni bozuldu,normal tabiiBugün konuştum canım. Lena biraz toparlamış ama hırçınlaştı dedi.
Rabbim daha da iyi etsin inşallah cancağzımBen de iyiyim cancağızım
Amin cancağızım cümlemiziRabbim daha da iyi etsin inşallah cancağzım
Evet, annesi ve babasının tüm korku ve endişelerini hissediyor aynı zamanda.Tüm düzeni bozuldu,normal tabii
Kıyamam kuzuma,geçecek, zaman alacak ama geçecekEvet, annesi ve babasının tüm korku ve endişelerini hissediyor aynı zamanda.
Sürekli bağırıyor, korkuyor, ağlıyor dedi.
Benim kızda da var o geçici bir süreç diye sabretmeye çalışıyorum ama sınırları zorluyor baya. Hissediyorlar her şeyi. Bir gecede düzeni değişti neler yaşadılar normal bebişler için deEvet, annesi ve babasının tüm korku ve endişelerini hissediyor aynı zamanda.
Sürekli bağırıyor, korkuyor, ağlıyor dedi.
İyi olacaklar inşallahÇocukların nasıl iyiler mi