Kucaklaşma sarma sarılma vakti sarılalım
Kuzum ,kiskanma,gel
Kucaklaşma sarma sarılma vakti sarılalım
YerünnnnnKuzum ,kiskanma,gel
Sakin öp,temiz temiz
Canom
İzlerken bile kötü oluyoruz artık.hepimiz oyleyiz abla hepimizin akli yuregi orda
İyidir ablacım
Amin inşallah canımNevreste abla hayırlı olsun Allah yeni evinizde sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun inşallah Rabbim bu acıları tekrar yaşatmasın hiç kimseye İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah
Ona biraz zaman var ablaHep iyi olun hep berabercene cnım benim
Zaman herşeyin ilacı deniyor ya,elbette kolay değil unutulmaz yaşananlar.Ona biraz zaman var abla
Ahretlik bizler bile birebir yaşamamışken ne hale geldik, bölgedeki insanların unutabilmesi için epey zaman geçmesi lazım, gerçi hepsi unutamaz çok acı videolar seyrettim ben izlerken tükendim yaşayanlar nasıl dayanacak, Allah yardım etsinZaman herşeyin ilacı deniyor ya,elbette kolay değil unutulmaz yaşananlar.
Kaç gündür izliyorum hem tv hemde pc'den videoları,dayanılacak gbi değil zaten,bizler burada kahrolurken oradaki insanımızı anlamak bile zor geliyor artık.Kardeşimde orada görevli gitti arayıp sormıyorum bile nasıl oralar diye.Ahretlik bizler bile birebir yaşamamışken ne hale geldik, bölgedeki insanların unutabilmesi için epey zaman geçmesi lazım, gerçi hepsi unutamaz çok acı videolar seyrettim ben izlerken tükendim yaşayanlar nasıl dayanacak, Allah yardım etsin