Allah razı olsun canım benimYaa başınız sağ olsun abla Rabbim mekanlarını cennet eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benimYaa başınız sağ olsun abla Rabbim mekanlarını cennet eylesin
Deprem videoları seyretme nevoş
İzleme Nevoş. Ben bile izleyince başım ağrıyor üzüntüden, çok etkiliyor.Durabilsem
İnşallah canım benim ben biraz uzağım bölgeye ama ziyarete gidicem nevoşumuOooohhhhhhh misssss sefanız olsun inş nevosum kurbikin oglusa teyze, abla,abi gidiyorrrne guzelllll böyle güzel şeylere ihtiyacımız var
Yok ablam ne yaptım ki bende çok bilmiyorum oraları tanıdıklara eşime falan sordum her zaman inşallah Rabbim güzel yazılar yazsın yeni başlangıcınızdaAynen aşkom sağ olsun çok yardımcı oldu
Biz şehiri bilmiyoruz
Arkadaşlarım, komşularım mesaj yazıyor. Gruplarda sohbet oluyor. Okudukça ağlıyorumİzleme Nevoş. Ben bile izleyince başım ağrıyor üzüntüden, çok etkiliyor.
Allah razı olsunİnşallah canım benim ben biraz uzağım bölgeye ama ziyarete gidicem nevoşumu
Yok ablam ne yaptım ki bende çok bilmiyorum oraları tanıdıklara eşime falan sordum her zaman inşallah Rabbim güzel yazılar yazsın yeni başlangıcınızda
Onlarla tabii ki yazışırsın canım. Ben instagramda videoları kastetmiştim.Dertleşmek ister insanArkadaşlarım, komşularım mesaj yazıyor. Gruplarda sohbet oluyor. Okudukça ağlıyorum
Allah rahmet eylesin kuzum başınız saolsun zor zamanlarEşimin halasının oğlu, kızı ve ikinci eşi ve onun kızıda enkaz altında kalmışlardı. Vefat etmişler
Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin kuzum başınız saolsun zor zamanlar
Ben kafayı yedim buradan canom ölüyorum midemdenKendine iyi yapmıyorsun ama sürekli o anı hatırlarsın. Bizi bile etkiliyor
Canım cocommmm benimmmmmm amiiinnn inşAmin sosyalim yaralarımıza hepimiz sağız şükür Rabbim fırsat verirse herşeyi yaparız hayırlısı ile
Hersey çok güzel olacak kurbikimmmİnşallah canım benim ben biraz uzağım bölgeye ama ziyarete gidicem nevoşumu
Yok ablam ne yaptım ki bende çok bilmiyorum oraları tanıdıklara eşime falan sordum her zaman inşallah Rabbim güzel yazılar yazsın yeni başlangıcınızda
Ben kafayı yedim buradan canom ölüyorum midemden
Nasılsın jennamCano'm
Çok şükür canım, iyiyim uzun zamandır denk gelmedik,özledim. Sen nasılsın?Nasılsın jennam
Allah daha iyi etsin inşallahÇok şükür canım, iyiyim uzun zamandır denk gelmedik,özledim. Sen nasılsın?
Amin canımmmAllah daha iyi etsin inşallah
Bende özledim iyiyim şükür