Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
99 depreminde sosyal medya internet vs olmadığından felaketin boyutunu depremzede yakınlarımızdan öğreniyorduk ama tabii tüm bölgeyi bilemiyorduk ama bu sefer yüzlerce binlercesi var ama gece gördüğüm 2 video mahvetti.
Eşim koca adam bebekleri, çocukları için çırpınan babaları gördükçe tutamadı kendini, kızım sarılıp sarılıp ağlıyor biz böyleyiz oradakileri tasavvur edemiyorum, offff valla ahretlik insanlar nasıl toparlanacak bilmiyorum.

İlk defa resmen canlı olarak seyrediyoruz ekrandan,boğazım düğümleniyor artık kendimi zor tutuyorum seyrederken.
Çok zor ahretlik insanlar cidden nasıl toparlayacak nasıl hayatlrına devam edecekler bilmiyoruz artık.
İnşallah ablacım
Canım benim keşke elimizden çok daha fazlası gelsede yardımcı olabilsek

Türk Psikiyatri Derneği bölgede gönüllü psikolojik destek vereceğini duyurmuştu, ki galiba ailelere desteğe başladılar.
Depremzede arkadaşlarımız bilsin ki şu an tüm ülkenin yüreği onlarla, depremden 8 gün sonra ilk defa çarşıya indim hem biraz kendime geleyim diye hem bir şeyler alayım diye, herkes çok üzgün, sürekli alışveriş yaptığım bir yer var, onlar bana soruyor iyi misin abla ben onlara soruyorum, iyiyim demek adetten olmuş ama iyi değilim diye cevaplar veriyoruz birbirimize, kimsenin tadı kalmadı
Eve dönene kadar vicdan yaptım, ben çıktım nefes aldım havada güzeldi bir şeyler aldım ama yani ne bileyim bende orada olmalıydım duygusu oluyor insanda, bireysel de gidemiyorsun almıyorlarmış haklılar da hem trafik tıkanmasına neden olunuyormuş hem de bilgin yoksa yarardan çok zararın oluyormuş buradan gidenler oldu lakin arama kurtarma, yardım ekiplerinde olmadıklarından geri gönderilmişler.

Dedim ki geçen gün keşke daha genç olsaydımda arama kurtarma gönüllüüs olsaydım ne güzel bir canı kurtrmak hayata geri döndürmek.
Herkesler üzgün zaten moraller sıfır yediğin içtiğinin bile tadı yok artık,biz burda yerken kahroluyoruz,sigara içmek için blkona çıkıyoruz kapalı birde orası içeri girerken üşüdüm dedim sonra kendime kızdım böyle demeye hakkım yok benim dedim.

Sorma ama çok şükür herkes elinden geldiğinin fazlasını yapıyor yapmaya çalışıyor, annem 99 depreminde yardıma gitmişti ben kızım küçük yarardan çok zararım olacak ayak bağı olacağım diye gidememiştim, şimdi annem garibim sağlık sorunları yüzünden evden çıkamıyor ama o bile oturduğu yerden yardım toplayanlara ulaşıp ördüğü bebek takımlarını erzakları yolluyor, sağlığım yok ki diyor ona tv ve sosyal medyayı yasakladım çok üzülüyor ağlıyor ama söz dinlemeyip yine açıyor.

Keşke çok daha fazlasını yapabilsek aslında,ellerine sağlık olsun anneciğininde oda elimden geldiği kadarıyla bişiler yapmanın gayreti içinde ne güzel.Belli yaştakiler içinde zor bu durum seyrettikçe üzülüyolar tansiyonlrıda çıkıyor sonra.

Zaten maalesef tansiyon hastası, şeker de var koah da var seyredip seyredip tıkanıyor.
Bizim halkımız hep fedakar olmuştur, herkes elinden geleni yapıyor yapmaya da devam edecek, bugünleri de elbirliğiyle atlatacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…