Düzelelim de gidelim nereye gidiyorsakBizde gelicez hep beraber içelim değil micoconatt
Balona binecek nevosum
Hayırlı olsun canım Nevoş çok sevindim, bundan sonra ayağınıza taş değmesin inşallah
Nevşehiree kız hâlâ aklımdaDüzelelim de gidelim nereye gidiyorsakkonuyu kaçırdım anlamadım ama
Biz aysel iyi olsaydı geçen ay gitmiş gelmiş olacaktık ayselcim çok hastaydı, rabbim tüm sevdiklerimizi korusun inşallahBaşımın üstüne
Allah razı olsun canım benimBiz aysel iyi olsaydı geçen ay gitmiş gelmiş olacaktık ayselcim çok hastaydı, rabbim tüm sevdiklerimizi korusun inşallahabla ihtiyacın olursa söyle benide bir bacı bil
Akrabalarınızda enkaz altında kalmış mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesinAllah razı olsun canım benim
Cocom amin deDüzelelim de gidelim nereye gidiyorsakkonuyu kaçırdım anlamadım ama
Bir saattir yine ağlama tuttuÜzülmek yok gülmek var
Amin canım Allah razı olsunAkrabalarınızda enkaz altında kalmış mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin
Nevossss yaaaaaaBir saattir yine ağlama tuttuNe görsem ağlıyorum
Deprem videoları seyretme nevoşBir saattir yine ağlama tuttuNe görsem ağlıyorum
DurabilsemDeprem videoları seyretme nevoş
Ya ben unuttum bileNevşehiree kız hâlâ aklımda
Kendine iyi yapmıyorsun amaDurabilsem
Amin sosyalim yaralarımıza hepimiz sağız şükür Rabbim fırsat verirse herşeyi yaparız hayırlısı ileCocom amin de
Yaa başınız sağ olsun ablaBir saattir yine ağlama tuttuNe görsem ağlıyorum