- 28 Haziran 2011
- 62.007
- 155.556
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelelim de gidelim nereye gidiyorsakBizde gelicez hep beraber içelim değil micoconatt
Balona binecek nevosum![]()
Hayırlı olsun canım Nevoş çok sevindim, bundan sonra ayağınıza taş değmesin inşallah
Nevşehiree kız hâlâ aklımdaDüzelelim de gidelim nereye gidiyorsakkonuyu kaçırdım anlamadım ama
![]()
Biz aysel iyi olsaydı geçen ay gitmiş gelmiş olacaktık ayselcim çok hastaydı, rabbim tüm sevdiklerimizi korusun inşallahBaşımın üstüne![]()
Allah razı olsun canım benimBiz aysel iyi olsaydı geçen ay gitmiş gelmiş olacaktık ayselcim çok hastaydı, rabbim tüm sevdiklerimizi korusun inşallahabla ihtiyacın olursa söyle benide bir bacı bil
![]()
Akrabalarınızda enkaz altında kalmış mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesinAllah razı olsun canım benim![]()
Cocom amin deDüzelelim de gidelim nereye gidiyorsakkonuyu kaçırdım anlamadım ama
![]()
Bir saattir yine ağlama tuttuÜzülmek yok gülmek var![]()
Amin canım Allah razı olsunAkrabalarınızda enkaz altında kalmış mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin
Nevossss yaaaaaaBir saattir yine ağlama tuttuNe görsem ağlıyorum
![]()
Deprem videoları seyretme nevoşBir saattir yine ağlama tuttuNe görsem ağlıyorum
![]()
DurabilsemDeprem videoları seyretme nevoş![]()
Ya ben unuttum bileNevşehiree kız hâlâ aklımda![]()
Kendine iyi yapmıyorsun amaDurabilsem![]()
Amin sosyalim yaralarımıza hepimiz sağız şükür Rabbim fırsat verirse herşeyi yaparız hayırlısı ileCocom amin de![]()
Yaa başınız sağ olsun ablaBir saattir yine ağlama tuttuNe görsem ağlıyorum
![]()