- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
Hayırlı olsun abla Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun abla Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
Canım ablam benim aman esinde dikkat etsin abla Allah'ım korusunGirmiyoruz zaten canım Sadece izin verilirse eşim eşyayı çıkartır.
Oh çok şükür herşey çok daha güzel olsun inşallah ablacım
Ayyy gerçekten miii çok sevindim nevosum, çok güzel olacak
Gün doğmadan neler doğar
Var olsun
Amin canım inşallahhayırlısı olsun abla. Allah gönlünüze göre versin.
Allah razı olsun canım benimHayırlı olsun abla Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım benimCanım ablam benim aman esinde dikkat etsin abla Allah'ım korusun
Oh çok şükür herşey çok daha güzel olsun inşallah ablacım
Çok şükürGün doğmadan neler doğar
Aynen aşkom sağ olsun çok yardımcı olduVar olsun
Biraz toparlanalım kahve içerken size foto atacağızSen ne tatlı bir kurbiksin Catlak-kurabiye
Oooohhhhhhh misssss sefanız olsun inş nevosum kurbikin oglusa teyze, abla,abi gidiyorrrne guzelllll böyle güzel şeylere ihtiyacımız varBiraz toparlanalım kahve içerken size foto atacağız
İnşallah canımOooohhhhhhh misssss sefanız olsun inş nevosum kurbikin oglusa teyze, abla,abi gidiyorrrne guzelllll böyle güzel şeylere ihtiyacımız var
Hangi semtte kısmetse nevosum Nevşehir o kadar güzel ki,ben bayıldim sizi çok mutlu edecek ben inanıyorumİnşallah canım
Merkez canımHangi semtte kısmetse nevosum Nevşehir o kadar güzel ki,ben bayıldim sizi çok mutlu edecek ben inanıyorum
Süper nevoşum, çok güzel bir hayat sizi bekliyor üç guzellerde bize sunum yaparsın inşMerkez canım
Askom,her şey çok güzel ve huzurlu olsun bundan sonra, çok aminAynen aşkom sağ olsun çok yardımcı oldu
Biz şehiri bilmiyoruz
İnşallah canım benimSüper nevoşum, çok güzel bir hayat sizi bekliyor üç guzellerde bize sunum yaparsın inş
Çok aminAskom,her şey çok güzel ve huzurlu olsun bundan sonra, çok amin