Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi son bulacak inşallah. Ne güzel yerinde bir karar verip sonuna geldin canımÇok sağol çıtırım ,inşallah rahat ederim maalesef işlemler uzun sürüyor kemiğe tutunma süreci var bide kemik tozu greft konuluyorsa bekleniyor işte.
İlk başta epey vermştim şimdi iyiyim 54 -55 arasıyım aldım bende zaten,sorma ekürim çpk havalıydım yaşlı nenelere döndüm resmen
İnşallah gözümün nuru çıtırım,yaz geliyor az bişi daha versem iyi olur gibi diyetteyden daha rahattım aslında şimdi arada kaçırıyorum geneHepsi son bulacak inşallah. Ne güzel yerinde bir karar verip sonuna geldin canım
Kümeste olabilirler. BDavuklar nerde yavvv
Eki Görüntüle 3246048 Tam kategoriye uygun
BIde bize diyodu nevroş tembell diye kendileri tembel çıktıKümeste olabilirler. B
Belki gaza gelip yaparlar aşko
Horoz da varsa gelmezlerKümeste olabilirler. B
Hiç öyle görünmüyor aşkoBelki gaza gelip yaparlar aşko
Üzdü be aşkoHiç öyle görünmüyor aşko
Kuşum ben geziyorum, Joyz da yatıyor muhtemelen. Bugün kaynanama anneler günü hediyesi aldım. Seçim sonuçlarını izlerken kahvelerimizi höpürdetiriz artık ahsjsjs
Sefan olsunKuşum ben geziyorum, Joyz da yatıyor muhtemelen. Bugün kaynanama anneler günü hediyesi aldım. Seçim sonuçlarını izlerken kahvelerimizi höpürdetiriz artık ahsjsjs
Evet Nevoşum yatıyorum Margırıt doğru biliyor.
Ooo süpersin ellerine sağlık canımEvet Nevoşum yatıyorum Margırıt doğru biliyor.
Neyse ki Tarifimi aradan çıkardım birazdan konumu açarım
Ay çok iyiEki Görüntüle 3246048 Tam kategoriye uygun
Biraz lekelenmem var onun dışında iyiyiz, yarın kontrolüm var umarım sorun yokturOoo süpersin ellerine sağlık canım
Durumunuz iyi mi