- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Benimde iki gebeliğimde olmuştu. Korkmaİnşallah bir sıkıntı çıkmayacakBiraz lekelenmem var onun dışında iyiyiz, yarın kontrolüm var umarım sorun yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde iki gebeliğimde olmuştu. Korkmaİnşallah bir sıkıntı çıkmayacakBiraz lekelenmem var onun dışında iyiyiz, yarın kontrolüm var umarım sorun yoktur
Ay çok iyi
Yok Türk kahvesi makinesi aldım.Sefan olsun
Demek kahve fincanı aldın
İnşallah NevoşumBenimde iki gebeliğimde olmuştu. Korkmaİnşallah bir sıkıntı çıkmayacak
Hayırlı olsun canım O daha güzel olmuşYok Türk kahvesi makinesi aldım.
ayy lütfen alttaki tekerlekte kilonu 55 olarak düzelt o zaman 50 kilo 50 kilo gözüm takılıyordu moralim bozuluyorduÇok sağol çıtırım ,inşallah rahat ederim maalesef işlemler uzun sürüyor kemiğe tutunma süreci var bide kemik tozu greft konuluyorsa bekleniyor işte.
İlk başta epey vermştim şimdi iyiyim 54 -55 arasıyım aldım bende zaten,sorma ekürim çpk havalıydım yaşlı nenelere döndüm resmen
bana hiç vermedi. ben de istiyorummmmmArada @Kazen veriyor ablacım
Oy verenler arasından seçiyor
saplı cezvelerden mi yoksa stantlı olanlardan mı aldın canım? güle güle kullansın.Yok Türk kahvesi makinesi aldım.
Zaten fincanlar mübarek nerdeyse kahve makinesi fiyatınaydı. Evde fincanları var. Onun yerine +200 liraya makinesini almak daha mantıklı geldi.Hayırlı olsun canım O daha güzel olmuş
Stantlı olanlardan aldım. Karaca’dan. İnşallah retronun gazabına uğramayız sjsjsjjsjsaplı cezvelerden mi yoksa stantlı olanlardan mı aldın canım? güle güle kullansın.
bakmıştım kargoda sorun da dahilmiş aksiliklere kurye genç bir kızmış benimkini getirirken merdivenlerde arka üstü düşüyormuş son anda toparlamış çok şükür atlattım yani hafta sonu deneyeceğimStantlı olanlardan aldım. Karaca’dan. İnşallah retronun gazabına uğramayız sjsjsjjsj
İnşallah verir canımbana hiç vermedi. ben de istiyorummmmm
Çok haklısın canım En doğrusunu yapmışsın. Güle güle kullansınZaten fincanlar mübarek nerdeyse kahve makinesi fiyatınaydı. Evde fincanları var. Onun yerine +200 liraya makinesini almak daha mantıklı geldi.
karaca iyi marka. güzel günlerde kullansın. teyzemde tefal marka var. acayip güzel köpük yapıyor ve çok da hızlı.Stantlı olanlardan aldım. Karaca’dan. İnşallah retronun gazabına uğramayız sjsjsjjsj
Bende Fakir var. Gayet memnunum. Ondan bulsam alırdım ama bu denk geldi.karaca iyi marka. güzel günlerde kullansın. teyzemde tefal marka var. acayip güzel köpük yapıyor ve çok da hızlı.
evet Fakir de iyi marka. zaten kahve makinesinde önemli olan hızlı olsun, köpüğü güzel yapsın.Bende Fakir var. Gayet memnunum. Ondan bulsam alırdım ama bu denk geldi.
Bu sıra bende öyleyimerkenden uykum geldi
acayip bir yorgunluk var üzerimde. saatlerce uyuma isteği falanBu sıra bende öyleyim