Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Hayır derdim iyi bir doktor bulmak🥺
Nevşehir’de yok diyorsun. Kızların okulu iyi bir şehire düşerse üniversite hastanelerinde muhakkak istediğin gibi bir doktor bulursun canım.
Dediğin gibi her şeyin bir nedeni var, gecikiyor ise daha iyisi karşına çıkacaktır inşallah.🤲🏻

Nevşehir’de yok diyorsun. Kızların okulu iyi bir şehire düşerse üniversite hastanelerinde muhakkak istediğin gibi bir doktor bulursun canım.
Dediğin gibi her şeyin bir nedeni var, gecikiyor ise daha iyisi karşına çıkacaktır inşallah.🤲🏻
Üniversite hastanesi yok 🤷
Canım Allah izin verirse ben seneye Malatya 'ya döneceğim. Kızlar nereye giderse gitsin. 😁 Benden bu kadar 🤷
Orada olurum burada doktor bulamazsam.

Ondan akışına bırakıyorum. 🤷
Basit bir ameliyat olsa gider rastgele bir doktora olurum ama her türlü komplikasyonlar olabilirmiş🤷🥺
Doktorlar her ihtimali sana söylemek zorundalar canım, gözünü kapatmadan bu işe giremezsin zaten. Bir de bir doktor birine iyi gelir, başkasının hayatı mahvolur, bu bünyenle alakalı. Tabi bir de terslik yaşayacağın var ise doktor muhteşem de olsa yaşarsın.

Doktorlar her ihtimali sana söylemek zorundalar canım, gözünü kapatmadan bu işe giremezsin zaten. Bir de bir doktor birine iyi gelir, başkasının hayatı mahvolur, bu bünyenle alakalı. Tabi bir de terslik yaşayacağın var ise doktor muhteşem de olsa yaşarsın.
Canım psikolojim uygun değil ben dışarıda rüzgar esse ev yıkılacak sanıyorum. Bir odada yalnız kalamıyorum. Bu psikoloji ile narkoz almam, çocuklarımı yalnız bırakmam mümkün olabilir mi🤷Ya bir şey olursa🤷

X