- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.049
- 43
Ondan akışına bırakıyorum.Öyle deme aşkom,neler neler oluyor,geçiyor, yaşıyorsak sebebi var
Basit bir ameliyat olsa gider rastgele bir doktora olurum ama her türlü komplikasyonlar olabilirmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan akışına bırakıyorum.Öyle deme aşkom,neler neler oluyor,geçiyor, yaşıyorsak sebebi var
Nevşehir’de yok diyorsun. Kızların okulu iyi bir şehire düşerse üniversite hastanelerinde muhakkak istediğin gibi bir doktor bulursun canım.Hayır derdim iyi bir doktor bulmak
O konuda çok haklısın evet ,hiç diyecek lafım yok bak. Ola ki gelebilirim dersen burda arastiririz, üniversite hastanesinde .Ondan akışına bırakıyorum.
Basit bir ameliyat olsa gider rastgele bir doktora olurum ama her türlü komplikasyonlar olabilirmiş
Üniversite hastanesi yokNevşehir’de yok diyorsun. Kızların okulu iyi bir şehire düşerse üniversite hastanelerinde muhakkak istediğin gibi bir doktor bulursun canım.
Dediğin gibi her şeyin bir nedeni var, gecikiyor ise daha iyisi karşına çıkacaktır inşallah.
Doktorlar her ihtimali sana söylemek zorundalar canım, gözünü kapatmadan bu işe giremezsin zaten. Bir de bir doktor birine iyi gelir, başkasının hayatı mahvolur, bu bünyenle alakalı. Tabi bir de terslik yaşayacağın var ise doktor muhteşem de olsa yaşarsın.Ondan akışına bırakıyorum.
Sağ ol canım benimO konuda çok haklısın evet ,hiç diyecek lafım yok bak. Ola ki gelebilirim dersen burda arastiririz, üniversite hastanesinde .
Sen de sağol canım benim, aklında olsun,ev müsait ,çevre de var doktor bulunur ,ihtiyaç halinde biliyorsun ki burdayımSağ ol canım benim
Ama dediğim gibi farklı şehirde olmam gerekse Malatya ya giderim. Benim doktor ameliyat yapıyor.
Kızların peşinden gitmekten vazgeçtiniz o zaman. Şimdi anladım. Hayırlısı olsun inşallah canım benim.Üniversite hastanesi yok
Canım Allah izin verirse ben seneye Malatya 'ya döneceğim. Kızlar nereye giderse gitsin. Benden bu kadar
Orada olurum burada doktor bulamazsam.
Canım psikolojim uygun değil ben dışarıda rüzgar esse ev yıkılacak sanıyorum. Bir odada yalnız kalamıyorum. Bu psikoloji ile narkoz almam, çocuklarımı yalnız bırakmam mümkün olabilir miYa bir şey olursaDoktorlar her ihtimali sana söylemek zorundalar canım, gözünü kapatmadan bu işe giremezsin zaten. Bir de bir doktor birine iyi gelir, başkasının hayatı mahvolur, bu bünyenle alakalı. Tabi bir de terslik yaşayacağın var ise doktor muhteşem de olsa yaşarsın.
yakında Ankara var. orada da var. ameliyat olup birkaç gün yatacaksın. eşin arabayla Nevşehire eve getirecek seni. doktor ismi var.Hayır derdim iyi bir doktor bulmak
Biliyorum canım Allah razı olsunSen de sağol canım benim, aklında olsun,ev müsait ,çevre de var doktor bulunur ,ihtiyaç halinde biliyorsun ki burdayım
İşte plan yapmıyorum ama ben eşim nerede ise oraya gitmek istiyorumKızların peşinden gitmekten vazgeçtiniz o zaman. Şimdi anladım. Hayırlısı olsun inşallah canım benim.
Senden de canımın içiBiliyorum canım Allah razı olsun
Özelde olamam canımyakında Ankara var. orada da var. ameliyat olup birkaç gün yatacaksın. eşin arabayla Nevşehire eve getirecek seni. doktor ismi var.
İnşallah tez zamanda o günler gelir canım.İşte plan yapmıyorum ama ben eşim nerede ise oraya gitmek istiyorum
biliyorum canım. özel değil üniversite hastanesinde. resmi olacaksın yani.Özelde olamam canım
sana özelden isim vermiştim ya o doktora.Özelde olamam canım
Canım eşim izin bile alamıyor. Buraya gelmesi bile çok zor. Başka bir şehire gitmek muayene olmak, sıra almak, ameliyat günü almak bunlar mümkün değilsana özelden isim vermiştim ya o doktora.
Sivas da doç dr çağlar yıldız var riskli doğum ve ameliyatlara bakıyor 4 üncü sezaryani mi ona oldum çok konuşmuyor ama işin de çok iyiOndan akışına bırakıyorum.