- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.050
- 43
Sağ ol canımSivas da doç dr çağlar yıldız var riskli doğum ve ameliyatlara bakıyor 4 üncü sezaryani mi ona oldum çok konuşmuyor ama işin de çok iyi
Farklı şehirde olmam imkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımSivas da doç dr çağlar yıldız var riskli doğum ve ameliyatlara bakıyor 4 üncü sezaryani mi ona oldum çok konuşmuyor ama işin de çok iyi
Güzel hayırlı sonuçların çıksın mavişim çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Ay nevoş doktorunu iyi seç. Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsınDiğer doktorlar gibi gel seni keseyim dedi
Hayırlı sonuçlar görmeni dilerim canım.
Ah kuzum,gecmis olsun
Çok sağolun canlarsonucun iyi çıkar inşallah canım. Rabbim şifa versin
Bugün daha iyiyim. Eve geldik çocuklar durmadıCanom nasılsın kuzum
Hoşgeldin canımAy nevoş doktorunu iyi seç. Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsın
Çok sağolun canlar
Bugün daha iyiyim. Eve geldik çocuklar durmadı
Hoş buldum jennamHoşgeldin canım
Hoş buldum jennam
İyi misin canımAy nevoş doktorunu iyi seç. Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsın
Çok sağolun canlar
Çok şükür iyiyim nevoş eşim izinli cumartesi başlıyor Allahtanİyi misin canım
Çok iyi olmuş canımÇok şükür iyiyim nevoş eşim izinli cumartesi başlıyor Allahtan
Sen nasılsın
Hepimiz iyi olalım inşallahÇok iyi olmuş canım
Daha iyi ol inşallah
İyiyim canım sağ ol
Kuzum benim inşallah çok daha iyi olursunAy nevoş doktorunu iyi seç. Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsın
Çok sağolun canlar
Sen nasıl oldun mavişimAy nevoş doktorunu iyi seç. Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsın
Çok sağolun canlar
Geçen sene babam da iki tane implant yaptırdı ve çok zorlanmıştı. Vidalar takıldıktan sonra dişlerin takılması çok sürmüyordu sanki?Selamlar hanımlar dişten geldim şimdi implantın kapağını taktı işlemle ryapıldı,takarken çok sızladı ğrı var şimdi ilaçaldım .
Ağzımı açarken vidalar sırıtıyor çok havalıyım şu anda dilimede değiyor nasıl yemek yenir bilmiyorum.
Ben o şekilde uzun sure kaldım, zor ama alışıyor insan sekercigim ,ne zaman takacak ?Selamlar hanımlar dişten geldim şimdi implantın kapağını taktı işlemle ryapıldı,takarken çok sızladı ğrı var şimdi ilaçaldım .
Ağzımı açarken vidalar sırıtıyor çok havalıyım şu anda dilimede değiyor nasıl yemek yenir bilmiyorum.
Yaklaşık 2 poravası varda bizim mersine gitme durumu vat düğün olacak bu ayın sonuna doğru,birazda seçime bağlıyız 1.turda biterse alırsak ben çok beklemem giderim eşim sonra gelecek yok olmazsa gitmeyiz herhalde o zaman kesin takılır dişte.Ben o şekilde uzun sure kaldım, zor ama alışıyor insan sekercigim ,ne zaman takacak ?
Diş etinin iyleşmesini bekliyorlar bide 1 hafta filn oda,bide bunun yapılan dişin prova kısmı var 1-2 oda.Geçen sene babam da iki tane implant yaptırdı ve çok zorlanmıştı. Vidalar takıldıktan sonra dişlerin takılması çok sürmüyordu sanki?
Evet,prova şart,benim discim nişan ,kız isteme var diye bekletti beni biraz aşka saygı duydum bekledim sonu güzel olsunYaklaşık 2 poravası varda bizim mersine gitme durumu vat düğün olacak bu ayın sonuna doğru,birazda seçime bağlıyız 1.turda biterse alırsak ben çok beklemem giderim eşim sonra gelecek yok olmazsa gitmeyiz herhalde o zaman kesin takılır dişte.
Geçmiş olsun ekürim. İnşallah ömür boyu rahat edersin. İmplant işleminin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum. Bu süreçte bayağı kilo kaybın olmuştur Sen zaten çok havalı bir hatunsun şimdi yanına yaklaşilmazSelamlar hanımlar dişten geldim şimdi implantın kapağını taktı işlemle ryapıldı,takarken çok sızladı ğrı var şimdi ilaçaldım .
Çok sağol çıtırım ,inşallah rahat ederim maalesef işlemler uzun sürüyor kemiğe tutunma süreci var bide kemik tozu greft konuluyorsa bekleniyor işte.Geçmiş olsun ekürim. İnşallah ömür boyu rahat edersin. İmplant işleminin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum. Bu süreçte bayağı kilo kaybın olmuştur Sen zaten çok havalı bir hatunsun şimdi yanına yaklaşilmaz