- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Aynen canım Ben bu sıra yoruluyorum. Birde erken kalkıyorumacayip bir yorgunluk var üzerimde. saatlerce uyuma isteği falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım Ben bu sıra yoruluyorum. Birde erken kalkıyorumacayip bir yorgunluk var üzerimde. saatlerce uyuma isteği falan
20 civarıkaç kişi tavuk tarifi yapacaktı?
eforun haricinde, kan değerin düştüyse o da yorgunluk yapar ekstraAynen canım Ben bu sıra yoruluyorum. Birde erken kalkıyorum
Afiyet olsun canım benimbu arada yarın akşam yemekte bizde de tavuk var
ee yapsınlar artık20 civarı
Aynen canım kan değerim düşük. İlaca başladım belki iyi gelir.eforun haricinde, kan değerin düştüyse o da yorgunluk yapar ekstra
Bir tane geldiee yapsınlar artık
evli değilim canım. çalışıyorumAfiyet olsun canım benim
Canım ben seni yıllardır tanıyorum. Ama hakkında pek bir şey bilmiyorum
Evli misin bekar mısın? Çalışıyor musun
Biraz bilgilenelim
demir, ferritin kaç çıktı?Aynen canım kan değerim düşük. İlaca başladım belki iyi gelir.
Yaş kaç60 kilo musun gerçektenevli değilim canım. çalışıyorum
Ramazan öncesi üst sınır 13 benim 14 çıkmış. Bu ay 20 gün regl sonrası ne oldu bilmemdemir, ferritin kaç çıktı?
Senin ki de en dip nevoş benim ki en son 570 çıktıRamazan öncesi üst sınır 13 benim 14 çıkmış. Bu ay 20 gün regl sonrası ne oldu bilmem
Ortasını bulamıyoruzSenin ki de en dip nevoş benim ki en son 570 çıktı
Oturup kalkerken oluyor. Onun dışında iyiyim şükürOrtasını bulamıyoruz
Benim hep böyle canım Çıksa çıksa 40 a çıkar
Nasıl oldunAğrın var mı
Kendini yorma canım sakın iş falan yapmaOturup kalkerken oluyor. Onun dışında iyiyim şükür
Bir yemek yapıyorum Eşim evde yardımcı oluyor AllahtanKendini yorma canım sakın iş falan yapma
Allah ondan razı olsunBir yemek yapıyorum Eşim evde yardımcı oluyor Allahtan