Benim kızlar 47 cm doğdular. Herkes dedi. Bunlar minik olur, minyon olurBoyu kısa çıktı ama. Neyse o da topuklu giyer.
İyiyiz Nevoşum. Sürünüyoruz işte. Sen nasılsın?
İnşallah canımSenin için en hayırlısı olsun
Nöeeyyyy 1.69 mu, çok iyiBenim kızlar 47 cm doğdular. Herkes dedi. Bunlar minik olur, minyon olurŞimdi 1.68-1.69 oldular
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah
İyiyim canım sağ ol
Of ya herkeşin boyu çok uzunBenim kızlar 47 cm doğdular. Herkes dedi. Bunlar minik olur, minyon olurŞimdi 1.68-1.69 oldular
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah
İyiyim canım sağ ol
Benden 2 cm falan uzunlarNöeeyyyy 1.69 mu, çok iyi
İyiyim Nevoşum yuvarlanıyorum oradan oraya.
Çeyizdi, düğün alışverişleriydi derken gündüzleri pertimi çıkartıp, akşamları dinlenmeye çalışıyorum Canom.
Neyimi merak ediyorsun panpa, Yasmin’in gavranı yer görür mü?
Yasom gorumceni merak ediyorumÇeyizdi, düğün alışverişleriydi derken gündüzleri pertimi çıkartıp, akşamları dinlenmeye çalışıyorum Canom.
Delirtti beni Serdivanlı metres elticimAynen bdv de takılıyor
Nolacagdi bu yasonun gavraninin hali yasomNeyimi merak ediyorsun panpa, Yasmin’in gavranı yer görür mü?
Maşallah canımİyiyim Nevoşum yuvarlanıyorum oradan oraya.
Sen nasılsın?
O, onun kocası bi kereDelirtti beni Serdivanlı metres elticim
Bugün çok kötü geçti O’nun için. Bazı evrakları istedi rahmetlinin çalıştığı fabrika, sonrasında günü öldü kadının.Yasom gorumceni merak ediyorum
Hayırlı olsun kolaylıklar diliyorumÇeyizdi, düğün alışverişleriydi derken gündüzleri pertimi çıkartıp, akşamları dinlenmeye çalışıyorum Canom.
Cidden merak ediyoruzNeyimi merak ediyorsun panpa, Yasmin’in gavranı yer görür mü?
Rabbim yardımcısı olsunBugün çok kötü geçti O’nun için. Bazı evrakları istedi rahmetlinin çalıştığı fabrika, sonrasında günü öldü kadının.
Akşama kadar ağladı alışverişte. Geçecek diyoruz, inşallah geçer.
Yaaa çok üzüldüm aklıma gelmiştiBugün çok kötü geçti O’nun için. Bazı evrakları istedi rahmetlinin çalıştığı fabrika, sonrasında günü öldü kadının.
Akşama kadar ağladı alışverişte. Geçecek diyoruz, inşallah geçer.
Elbet benim günlerim gelir be panpaNolacagdi bu yasonun gavraninin hali yasom
Ayy ins çok kısa zamanda yasocanimElbet benim günlerim gelir be panpa