- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Orda olsan ya nevoş annenler kız kardeşin de yanında eşinin birdahaki izninde meselaCanım ameliyat olmam lazım oda mümkün değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda olsan ya nevoş annenler kız kardeşin de yanında eşinin birdahaki izninde meselaCanım ameliyat olmam lazım oda mümkün değil
İhmal etme ilaç kesmiyor diyorsun ,ağrı da cabası mutlaka görünİki güne kesilmezse mecbur gideceğim artık.
Zaten demirim düşmüştü şimdi ne oldu acaba
Geçen ay ağrım çok oldu Çok zorlandım. Adet kesilir, ağrım olmaz dedim. Tek güzel tarafı ağrım yokAma kanama durmuyorEvettt oda dogru kuzum tamda bi zaman nasıl.böyle rastlıyor
Çok zor gerçekten bunu yaşamayan anlayamaz canım nevosum kesmişti ama sonrasında böyle olmamıştı gerekirse kesilmeden git nevosum, ben kesilmeden gitmiştim.belki daha iyi görürYorumlar hep öyle canım
İnan bir saatten uzun dışarıya çıkamıyorum. Wc ye gitmem lazım
İşte eşim olmalı canım Eşim bu sefer iyi kaldı. Bir hafta izin bir hafta rapor aldık. Hep böyle kalabilseOrda olsan ya nevoş annenler kız kardeşin de yanında eşinin birdahaki izninde mesela
Ağrım yok şükürHalsizlik var sadeceİhmal etme ilaç kesmiyor diyorsun ,ağrı da cabası mutlaka görün
Büyük ihtimal kistten dolayı miyom da vardı. Tek çare ameliyat aynı böyle kayınvalide de olmuş gençken benimGeçen ay ağrım çok oldu Çok zorlandım. Adet kesilir, ağrım olmaz dedim. Tek güzel tarafı ağrım yokAma kanama durmuyor
Dayanılır gibi değilAğrım yok şükürHalsizlik var sadece
Pazartesi bakayım artık.Çok zor gerçekten bunu yaşamayan anlayamaz canım nevosum kesmişti ama sonrasında böyle olmamıştı gerekirse kesilmeden git nevosum, ben kesilmeden gitmiştim.belki daha iyi görür
Kalınlaşma ve polipte var.Büyük ihtimal kistten dolayı miyom da vardı. Tek çare ameliyat aynı böyle kayınvalide de olmuş gençken benim
Isteee ağrı kesicide o ağrıyı kesiyodur muhtemelenGeçen ay ağrım çok oldu Çok zorlandım. Adet kesilir, ağrım olmaz dedim. Tek güzel tarafı ağrım yokAma kanama durmuyor
Çok sıkıcıRezil olacağım diye korkuyorumDayanılır gibi değil
Bilemedim yaIsteee ağrı kesicide o ağrıyı kesiyodur muhtemelen
SEninkine anca öyle işe yarıyodur herkesin aynı ilaçla işe yaramıyor
Artık olman lazım cidden doktora git görüş aralarda kontrole gidersin. Ameliyat günü hemen vermiyorlar zaten. Bir sonraki izinde olursun. Yazın okullar da tatil oluyorİşte eşim olmalı canım Eşim bu sefer iyi kaldı. Bir hafta izin bir hafta rapor aldık. Hep böyle kalabilse
Boyna pedle dolaş hep neolur neolmazBilemedim ya
Kalınlaşma ve polip naleti yapiyo zatenKalınlaşma ve polipte var.
Artık bakPazartesi bakayım artık.
Boyu kısa çıktı ama. Neyse o da topuklu giyer.Maşallah 33.haftaya geçmişsiniz
Prensesim 2 kg olmuş
Nasılsınız
Burada üniversite hastanesi yok. Genelde Ankara ya da Kayseri'de gidip ameliyat olmuşlar. Burada iki kişi ile tanıştım. Onlarda Rahim aldırmışlar. Ondan rastgele gitmekte istemiyorum.Artık olman lazım cidden doktora git görüş aralarda kontrole gidersin. Ameliyat günü hemen vermiyorlar zaten. Bir sonraki izinde olursun. Yazın okullar da tatil oluyor
Senin için en hayırlısı olsunBurada üniversite hastanesi yok. Genelde Ankara ya da Kayseri'de gidip ameliyat olmuşlar. Burada iki kişi ile tanıştım. Onlarda Rahim aldırmışlar. Ondan rastgele gitmekte istemiyorum.