Evett aynen öyle çok hassas bi dönembide şuan ayrılık kaygısı yaşıyor sanki bırakıp gidiyorum onu öyle bi çırpınışı var ki bana karşı nasıl üzüldüm halbuki normalmişMaşallahbebekler 2 yaşına kadar diş hastası,grip soğuk algınlığı,huysuzluk olur. Sonrasında düzene girer Bu dönemde daha hassas oluyorlar
Yürüyor mu
Oy kıyamamEvett aynen öyle çok hassas bi dönembide şuan ayrılık kaygısı yaşıyor sanki bırakıp gidiyorum onu öyle bi çırpınışı var ki bana karşı nasıl üzüldüm halbuki normalmiş
Elinden tutsan yürüyorr bıraksan ayak üstü 5 saniye duruyo oturuyo kenarlara zaten kendi başına çare bakıyo
Hoş geldinSao roma dayeeee amaro diveeee amaro diveeeeee ederleziiiiiğğğğğğğ
Maşallah 33.haftaya geçmişsinizSao roma dayeeee amaro diveeee amaro diveeeeee ederleziiiiiğğğğğğğ
Aynen bdv de takılıyor
Çok şaşkınım çok nevosYa ben 20 gün önce bir hata yaptım. Ağrım ve kanamam az olsun diye adet kesici almaya başladım. 20 gündür kanamam bitmiyor
Arada iki gün kesildi tekrar başladı kesildi yine başladı . 4 gündür çok şiddetliNormalde herkeste kesiyormuş. Kesilse doktora gideceğim.
He vollaheee sıpaaaOy kıyamamöyle öyle yürüyecek cesaret edemiyor daha kuzucuk
Yorumlar hep öyle canımÇok şaşkınım çok nevosbende anında kesmişti
Herkesin bünyesi farklı oluyo nevroşum çok sürmüş fazla bekletmede bi görün iyi bi draYa ben 20 gün önce bir hata yaptım. Ağrım ve kanamam az olsun diye adet kesici almaya başladım. 20 gündür kanamam bitmiyor
Arada iki gün kesildi tekrar başladı kesildi yine başladı . 4 gündür çok şiddetliNormalde herkeste kesiyormuş. Kesilse doktora gideceğim.
Canım ameliyat olmam lazım oda mümkün değilHerkesin bünyesi farklı oluyo nevroşum çok sürmüş fazla bekletmede bi görün iyi bi dra
Yine bir doktora randevu alıp gitsen mi nevoşYa ben 20 gün önce bir hata yaptım. Ağrım ve kanamam az olsun diye adet kesici almaya başladım. 20 gündür kanamam bitmiyor
Evettt oda dogru kuzum tamda bi zaman nasıl.böyle rastlıyorCanım ameliyat olmam lazım oda mümkün değil
İki güne kesilmezse mecbur gideceğim artık.Yine bir doktora randevu alıp gitsen mi nevoş